Championship

Itt már nem bukhatnak a Darazsak - keddi tutival készültünk

  • varin

A keddi játéknap egyik legbiztosabb tippje a Brentford sikere idegenben.

A feljutásért harcoló Brentford a sereghajtóhoz látogat, az odds mégsem rossz. Ugyan a Championshipben bármelyik mérkőzést előre eldőltnek titulálni hatalmas könnyelműség, azért a Darazsak a Kalaposok otthonában nem botolhatnak, ha jövőre a Premier League-ben akarnak szerepelni, vagy legalább ennek az esélyét meghagyni.

{"headTitle":"Luton-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luton","odds":"4.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Brentford","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Watkinsék nincsenek a legjobb formában, hiszen három döntetlenből érkeznek, amelynek hatására kicsit leszakadtak a Leeds Unitedtől. Márpedig a Championship playoff-mezőnye igencsak szoros küzdelemre számíthat az utolsó körökben, hiszen a 3. helyen álló Fulham és a 11. Millwall között mindössze 8 pont különbség van. Mindezek fényében egyértelmű, egy lutoni meccsen a Brentford nem veszíthet egységeket, ez még akkor is hatalmas luxus lenne, ha tudjuk, hogy a csapatnak idegenben pontosan annyi veresége van, mint győzelme.

A fővárosi csapat hazai mérlege alig gyengébb, mint a Brentford idegenbelije, ráadásul az újonc formája sem annyira rossz. LuaLuáék az utolsó hat meccsből hármat is megnyertek igaz, éppen a "legkötelezőbbet" elvesztették a Charlton Athletic vendégeként. 34 forduló elteltével így a gárda hat ponttal van lemaradva a 21. helytől, de az azért látszik, hogy a bennmaradás igazi bravúr lenne.

A Luton eddigi 34 bajnokiján 69 gólt kapott, míg a második helyezett ebben a tekintetben a Barnsley és a QPR 58 góllal.

Hiányzók terén azért lehetne jobb a helyzet a vendégeknél, Mokotjo (23/1), Jansson (25/0), Jensen (32/1), Jeanvier (25/1) és Canos (11/0) sem bevethető, de ott lesz Benrahma és Watkins, akik egyedül simán tudnak annyi gólt lőni, amely ellensúlyozhatja a kicsit felforgatott védelmet.

Összességében nem lesz egy 0-4, de nem bukhat pontokat a Brentford és az odds sem rossz, így vállalni kell a vendégsikert.

{"headTitle":"Luton-Brentford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brentford","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3066254] 2020-02-25 20:45:00 Luton Town - Brentfordx;