Sportfogadás

Ez az a SuperTipster, amelyről álmodoztunk!

A Logibet SuperTipsterének áprilisa pontosan azt az utat járta be, amelyet szerettünk volna.

Partneroldalunk december közepén dobta piacra egyedülálló, profitgaranciával ellátott szolgáltatását a SuperTipstert, amelynek lényege az volt, hogy a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit kiválogatva, egy alacsonyabb havi tippszámmal könnyíti meg az érdeklődőknek a válogatást. A SuperTipsterben annyira bíztak a Logibet fejlesztői, hogy profitgaranciával együtt kínálják, így ha a válogatás adott hónapokban nem termelt pluszt, a következő előfizetés díja ingyenes. A kezdeti, döcögősebb hetek után úgy tűnik, megtalálták a nyerő receptet.

Kattints a statisztikákhoz!

Az algoritmus először február közepén kapott egy ráncfelvarrást, hiszen a kezdeti gyermekbetegségek hamar kiütköztek. Ezek egy része a tippmesterekhez, másik része a válogatási elvekhez volt köthető, így hiába a csodálatos számok a teszt során, változtatásokra volt szükség. Ezek pedig igen látványos eredményeket produkáltak az elmúlt közel 2,5 hónapban, hiszen a korábbi mínuszos időszakot követően immáron 240 tipp óta profitot termel a SuperTipster.

20190425163012

A fejlesztők azonban először igazán április végén lehettek teljesen elégedettek, hiszen ez az a hónap, amely tökéletesen leképezi azt, amelyről a SuperTipsternek szólnia kell, vagyis

napi 1-3 tipp, magas téttel, kiemelkedően jó, 16.36%-os ROI-jú eredményességgel.

Természetesen a csodálatos április nem törli el a korábbi gyengébb időszakot, ám az viszont látványos, hogy mennyire sikerült feljavulni a képlet módosításával.

Ha így folytatódik a SuperTipster szériája, alighanem az első eredmények láttán szkeptikusabb előfizetők is bizalmat szavaznak majd a válogatásnak, hiszen egyelőre úgy tűnik, a februári "restart" tényleg kiköszörülte a problémákat.

A Logibet SuperTipsterére havi 39.99€-ért iratkozhatsz fel, de ezért az összegért természetesen az összes tippmestert is követheted. Ami továbbra sem változott, az a profitgarancia, vagyis ha az ST-tippek nem hoznak profitot, a következő előfizetés ingyenes!
 

Csatlakozom a nyerők táborához!