Tippjáték

Aki kimarad, lemarad - két perc alatt nyerhetsz 20 eurót!

megosztom

Játssz legújabb Bajnokok Ligája tippjátékunkon és vedd ki a részed a 120 euróból!

Kedden a szokásosnál hosszabb, azaz háromhetes kihagyás után folytatódik Európa, vagyis inkább a világ legjobb klubfoci sorozata, a Bajnokok Ligája. A harmadik fordulóban olyan parádés párosítások várnak ránk, mint a Manchester United-Juventus, Barcelona-Inter, Dortmund-Atlético vagy PSG-Napoli illetve reméljük a hullámvölgyből kifelé tartó Bayern München jól ellátja a Vidit kiejtő AEK Athén dolgát.

Az utóbbi hetekben az ’októberi promóesőnek’ köszönhetően megannyi tippjátékkal találkozhattatok az oldalon, amelyek persze a BL-t is érintették, ezt a hagyományt pedig most sem szakítjuk meg! Ezúttal a 18bet és a TipKings nyújtott segítséget a játék megvalósításához és ne aggódjatok, még nem késő csatlakozni!

Mi az a TipKings?
A Hathárom partneroldala, amely tippjátékok futtatására szakosodott. A letisztult felületen egyszerre több verseny is fut, használata pedig teljes mértékben ingyenes. Jelenleg Premier League, La Liga és Európa Liga megmérettetések zajlanak és a TipKings beépíthető felületének köszönhetően játszhattok a Hathárom BL-tippjátékán is.
Ezúttal egy újabb 120 eurós összdíjazású versengésre invitálunk benneteket, amelyben visszatérünk a klasszikus kimenetelekre (1X2) való tippelésre!

 

Kattints a képre és indulhat a játék. Lassan már 100-an megtették, ne maradj le Te sem!

Ahogyan arról már többször beszámoltunk, itt nem hosszú heteken át tartó vetélkedésről van szó, ugyanis minden egyes forduló után nyeremények kerülnek kiosztásra

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

 • A versenybe a 2018. október 23-24. között a Bajnokok Ligája harmadik csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
   
 • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (ezúttal csak a teljes játékidő eredményeire lehet tippelni)
   
 • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
   
 • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg minuszba is kerülhet.
   
 • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL harmadik csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a 'szabályzat' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a    fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

425

A játék díjazása a következő (összesen 120 euró):

 • 1-6. hely - 20 euró

 

Játékra fel!

 

megosztom