Tippjáték

Legyél Te a legprofibb EL-es és nyerj Logibet-előfizetést

A Hathárom partneroldalának, a sokak által magasztalt Tipkings-nek új játékán hat fordulón át vetélkedhetsz a díjakért!

Se Messi, se Cristiano Ronaldo, se Lazovics, de azért az Európa Liga így is bőven tartogat izgalmakat, hiszen minden egyes fordulóban topklubokkal tűzdelt 24 párharc kerül majd megrendezésre. 

Kattints, tippelj és legyél Te a legjobb!

Több kiemelésre méltó érdekesség van a friss kiírás kapcsán. A sorozatban debütáló Dudelange egyből a mélyvízbe kerül és a Milannal meccsel, a szintén újonc Sarpsborg pedig a Besiktas oroszlánbarlangjába látogat. Az Arsenal a poszt-Wenger érát az ukrán Vorszkla ellen kezdi az Emirates-ben, a 2012/13-as győztes, leendő Vidi ellenfél Chelsea pedig Görögországban a PAOK otthonában vendégszerepel. Olyan rutinos egyesületek, mint a Sevilla, a Celtic, a Marseille, a Fenerbahce vagy a Leverkusen is harcra készen várják a kezdőrúgást,

de ami a magyar szurkolók számára a legfontosabb, hogy a Vidi 18:55-től a Groupama Arenában a BATE Boriszovot fogadja! 

Erre a meccsre - amint azt már láthattátok az oldalon - külön promócióval is készültünk, melynek keretében akár 100 eurót is nyerhettek!

Társoldalunk, a Tipkings is szeretné izgalmasabbá tenni a fordulókat, és az EL-csoportkörre vonatkozó tippjátékban hat körön át tippelhettek az aktuális 10 legizgalmasabbnak ígérkező összecsapásra.

A játékban való részvétel feltétele csupán egy regisztráció,

 

 

 

 

 

ha az megvan, már mehet is az ikszelgetés a kimenetelekre, amelyet - ha még nem ismernétek - az alább látható letisztult felületen tehettek meg.

Részlet a játékból. Kattints a képre és az átrepít az oldalra.

A csoportkör, ahogy a Tipkings játék izgalmai is december 13-án zárulnak, a végelszámolásnál az éllovasok pedig az alábbi díjazásban részesülnek.

  • I. hely - 3 hónapos Logibet-előfizetés
     
  • II. hely - 1 hónapos Logibet-előfizetés

 

Játékra fel!