Tipp

Ismét egy másodosztályú kombival kaszálnánk Angliában

  • varin

Ahogyan azt már megszokhattátok, górcső alá vettük a Championship hétvégi mérkőzéseit, amiből egy kombi is született.

Bolton Wanderers-QPR

Megfelelő lehet most a hangulat a Boltonnál, hiszen órákig nagyon komoly zűrben volt a csapat, ám a problémák megoldódtak. Anyagi nehézségek miatt sokáig úgy nézett ki, hogy 12 pontos levonással büntetik majd a Wandererst egy kölcsön vissza nem fizetése miatt, ám az utolsó percekben sikerült megmenekülniük a kínos ügytől, így a csapat szurkolói fellélegezhetnek. Persze a Boltonnál eddig sem volt ok az aggódásra, hiszen messze a várakozásokon felül szerepel a csapat, hat forduló elteltével a nyolcadik helyen áll Bogdán Ádám egykori gárdája.

Fotó: Bolton Wanderers

A Wanderers egyedül augusztus végén szaladt bele egy csúnya pofonba, ekkor a Sheffield vágott neki egy hármast, ezt leszámítva viszont veretlen és biztonságos távolságból nézi a kiesőhelyen lévő együtteseket. Mint például a QPR-t, amely egy győzelemmel szerénykedik a 22. pozícióban úgy, hogy két csapat ellen tudtak csak pontot szerezni, az újonc Wigan és az egyik kiesőjelölt Birmingham ellen.

Szoros mérkőzésnek tűnik, az viszont, hogy a bukik dekára ugyanannyit adnak mindkét csapat sikerére, talán kicsit túlzó. Meglepő lenne, ha a Bolton beleszaladna még egy akkora pofonba, mint a United ellen, az idegenben igencsak gyatra QPR pedig nem valószínű, hogy január közepe óta itt gyűjti majd be második győzelmét a Championshipben.

Rotherham-Derby County

Erről a mérkőzésről már írtam a gólszerzős piacnál, ahol is Mason Mounttal, a Chelsea tehetségével lövetnék egy gólt a liga talán leggyengébb csapata ellen. A szenzációs formában lévő Kosoknak ez egy kötelező győzelem kéne legyen, amit jól jelez az is, hogy 2002 óta a Derby egyszer kapott ki a Rotherham ellen. Egy kis biztosítás persze nem árt, tippünk így döntetlennél sem veszít.

Blackburn-Aston Villa

Amilyen jól kezdte a szezont a birminghami csapat, olyannyira elromlott valami az utóbbi hetekben, így aligha jött rosszul a válogatott szünet Steve Bruce gárdájának. Különösen azért, mert így a Villánál már számíthatnak két meghatározó új igazolásra, Tammy Abrahamre és Yannick Bolasiére, akik új impulzust hozhatnak a kissé leeresztett gárdának. Bruce csapata utolsó öt meccséből egyszer sem tudott nyerni, kiestek a Ligakupából is és hiába kezdték remekül az évet, már csak a középmezőnyben vannak. Elsősorban a csapat védekezésével van a gond, 6 meccsen 11 gólt lőttek és kaptak is, ami igen sok.

A Rovers ellen most jó eséllyel egy igen gólgazdag meccset játszhatnak, hiszen a kék-fehérek is "góldús" formában vannak, utolsó két találkozójuk például 4-1, 1-4 lett. Teljesen háromesélyes mérkőzés, az azonban kevéssé valószínű, hogy a felek megállnak két gól alatt.

A kombira a legjobb szorzót jelenleg a    adja, ahol ráadásul 100 eurót hozzá is csapnak első befizetésedhez. Regisztrálj az irodához és vedd igénybe a többi kiváló bónuszt is!

hatharom.com
Bolton Wanderers-QPR Bolton +0.5 AHC
Rotherham-Derby County Derby County +0.0 AHC
Blackburn-Aston Villa 1.5 gól felett
3.06 @   
Fogadási határidő: 16:00
2018-09-15;48