Tippjáték

Több Hathármas olvasó kaszált a végső győztessel - íme a lista

Megérte részt venni a TipPics-tippjátékunkban - a franciák sikerével többen is leakasztották a két hónapos nyereményt.

A 2018-as világbajnokság alatt több tippjátékunk is futott párhuzamosan és ezek közül minden bizonnyal a legegyszerűbben kivitelezhető a végső győztesre való tippelés volt. Persze nem a trófeát végül megkaparintó válogatott kitalálása volt egyszerű, csak a játékban való részvétel megvalósítása, ráadásul meglepően jól szerepeltek a Hathármas felhasználók.

A tippjátékon összesen 28 érvényesen nevező user vett részt és ebből hatan helyes tippelték meg a Les Bleus sikerét! Nyereményük két hónap Logibet-előfizetés, amelyhez szívből gratulálunk!
A nyerteseket - Agoo, buktar, Milinteaszemét, Wiskis, moroly, balint.futo - megkérnénk, hogy a felhasználónevüket feltüntetve jelentkezzenek az info@logibet.com címen.

Ez az arány - 21.4%-os találat - azért is figyelemreméltó, mert bár a franciák a top öt esélyes csapat közt szerepeltek, mégis inkább radar alatt jutottak el a győzelemig. Jól szemlélteti a magyarok és talán a világ elképzeléseit is az alábbi általunk közzétett szavazás, amelyre több mint 7000 voks érkezett be. 

Szépen kirajzolódik, hogy

a fogadók fele német vagy brazil sikert várt, míg Mbappéék győzelmére csupán a tippek 11 százaléka érkezett be.