Sportfogadás

Egészen hihetetlen módon sikerült kaszálniuk a Logibet tippmestereinek a vb alatt!

A vb egy pokolian durva nyerővel ért véget a Logibet követői számára, amely minden mínuszt eltörölt!

Partneroldalunk, a Logibet a világbajnokság idejére különleges promóciót hirdetett, nevezetesen azt, hogy ha a top3 tippmester, varin, mr.blonde és Tomihmv nem tud plusszolni az egy hónap alatt, az előfizetők a következő havi tagságot ingyen kapják. Noha a torna nehézkesen indult, a végén sikerült egy brutális kaszálással pluszba terelni a szaldót.

A világbajnoki finálét megelőzően -50 egység körül már nem sok reményünk volt azt illetően, hogy sikerül pozitívban zárni a viadalt, ám végül varin egy egészen szenzációs tippnek köszönhetően pluszba verte a mérleget. A Logibet vezető tippmestere 9.50-es oddson tippelt egy olyan kombinációs fogadást, mely szerint a franciák félidőben vezetnek és a végén is nyernek, teszik mindezt legalább három lőtt góllal, illetve lesz a mérkőzésen 8 szöglet. Mivel Mbappéék 45 percet követően 2-1-re vezettek, majd a 4-2-es sikerük mellé még láthattunk is nyolc sarokrúgást, csak ez a kombi közel 60 egységet hozott a konyhára.

A világbajnokságot tehát a Logibet tippmesterei +14.43 egységben zárták úgy, hogy mind a három tipster pluszban végzett!

Érdemes volt tehát a végsőkig kitartani a Logibet mellett ezen a tornán is, hiszen a végén hatalmas pofon csattant, ám szerencsére nem a fogadókon, hanem a bukmékereken!

A Logibet legjobb tippmestereinek vb-statisztikája
Tippmester Nyertes tipp Vesztes tipp Tét visszajár Egység
varin 13 24 1 +11.44
mr.blonde 7 6 1 +2.80
Tomihmv 8 7 0 +0.19

Eredményes időszakot tudhatnak tehát maguk mögött a fogadók, ám a nyereményvonat nem állhat meg, kezdődnek lassan a topbajnokságok, illetve hétvégén már az NB I is elrajtol.

Ha tehát csatlakozni akarsz a Logibet nyerőinek népes táborához, nincs más dolgod, mint potom összegért, 19 euróért megváltanod a havi díjas előfizetésed, amelyért továbbra is minden tippmester minden tippjét megkapod egy teljes hónapig.

És még mindig csak 19 euró! Kattints a képre!