Tippkirály

Vakmerő tippekkel avattunk vb-királyt - íme a végeredmény

megosztom

A dobogó első három helyezettje egyaránt nagyon magas átlagszorzóval ért el sikert.

A világbajnokság végeztével a Tippkirály nevű játékunk is elérkezett a lezárásához, ideje győzteseket hirdetni. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy az idei viadalban több, mint 1300-an vettetek részt, így jár az elismerés minden játékosnak. Lássuk, kik végeztek az élen.

A játékot bzso nicknevű userünk nyerte, aki 57 lezárt tippel 1289-egységgel végzett az első helyen. Idén úgy tűnik, a vakmerő tippelési stílus volt a kifizetődő, hiszen a játékos 10-es átlagtét mellett több, mint 3-szoros átlagoddsszal kaszált. Az ő nyereménye így egy ASUS tablet.

A második helyen vasero, míg a harmadikon GAMBLEMASTER végzett, akik szintén magas átlagszorzóval operáltak, több pontos gólszám, illetve félidő/végeredmény találat is fűződik a nevükhöz.

Gratulálunk tehát még egyszer minden díjazottnak és kérjük, hogy a nyereményetekért jelentkezzetek az info@hatharom.com címen.

Érdemes lesz természetesen továbbra is a Hathármat olvasni, hiszen lassan kezdődnek a topligák, folyamatosan zajlanak a teniszviadalok, így a témákból sem fogunk egyhamar kifogyni.

megosztom