Foci-vb 2018

Ezt várjátok ti - Kolumbia elhasalásából jöhet a profit kedden

A sokak által leginkább várt nyolcaddöntő aligha lefutott és ez jól látszik a beérkezett tippeken is.

Újra Kane lehet a főszereplő. fotó: archív

A vb utolsó nyolcaddöntője páratlan izgalmakat ígér, lássuk, hogy olvasóink majdnem 300 beküldött tippje alapján mire számíthatunk.

1x2    
Kolumbia Döntetlen Anglia
3.70 3.05 2.13

Gareth Southgate-et szinte messiásként kezelik már Angliában, hiszen a válogatotton hosszú ideje lévő átok megtörni látszik. A nagy tornákon hagyományosan rosszul futó angolok ráadásul olyan ágra kerültek, ahol immár a döntőről is joggal álmodozhatnak, de ehhez először a tehetségekkel tűzdelt Kolumbián kell átgázolniuk.

Az egyik legjobban várt nyolcaddöntőre aligha van papírforma tipp, ráadásul mivel a világbajnokság eddig is bővelkedett a meglepetésekben, így tétjeinkkel óvatosan bánjunk ezen a ki-ki párharcon.

Beharangozónkban mi már kifejtettük, hogy mire voksolunk a derbin, de lássuk most, hogy mit várnak a Hathármas tipszterek. Ami első blikkre kirajzolódik az az, hogy nem nagyon van konszenzus a meccsel kapcsolatban, bár inkább a Háromoroszlánosok felé billen a mérleg. A tippek alapján 49 százalék vár angol sikert és 26 százalék döntetlent, tehát ha bízunk a megérzésekben, akkor az X2-es opció 1.23-ért meglehetősen biztonsági opciót nyújt.

Kettes feletti szorzót is találtatok, mégpedig, hogy a második félidőben több gól lesz - erre 92 százalék tippelt.

Szintén nem lenne meglepetés a félidő x/vége Anglia opció, ezt olvasóink 40 százaléka látja reálisnak és amennyiben igazuk lesz, busás megtérülésre számíthatunk 4.75-ös szorzóval.
 

Szerintetek meddig mehet idén Anglia?

 

[2059638] 2018-07-03 20:00:00 Kolumbia - Angliax;