Foci-vb 2018

Így készül a Hathárom a vb-re

Egy hónapon keresztül szinte minden a vb-ről fog szólni, így kiemelten érdemes lesz a Hathármat olvasni!

Nyakunkon a világbajnokság rajtja, amelyre a Hathárom szerkesztői és tippmesterei már hetek óta tűkön ülve várnak. Az egy hónapot igyekszünk kimaxolni, ami a sportfogadási aspektust illeti, így minden nap beharangozókat, tippcikkeket és egyéb anyagokat olvashattok majd oldalunkon. De lássuk, hogy pontosan mit is!

Beharangozó minden meccsre

Alapvető, de azért leírjuk. A vb mind a 64 mérkőzésére külön beharangozót írunk, amelyben összeszedjük a legfontosabb csapatinformációkat, nyilatkozatokat, illetve elemezzük a várható esélyeket. Ezek a cikkek nem feltétlenül tartalmaznak majd tippet, ugyanis nem minden mérkőzésre van jó tipp, amelyet érdemes megfogadni.

A másnap korán kezdődő mérkőzésekre már előző este publikáljuk cikkeinket, így az sem marad le a legfontosabbakról, aki délelőtt nem tud Hathármat olvasni.

Napi tippcikkek

Minden napra összeállítunk viszont egy szelvényt, amely a nap legjobb tippjeit tartalmazza. Ez lehet egy single fogadás, de lehet egy 2-es, 3-as kötés is, attól függően, hogy hány jó tipp van. Remélhetőleg sikerül majd a végén pluszos mérleget virítanunk, ahogy az korábban a kézilabda-világversenyeken többször is sikerült.

Speciális fogadási lehetőségek

Tippmestereink folyamatosan monitorozzák majd a külföldi bukmékerek kínálatait, így bárhova is kerül fel egy érdekes fogadási piac vagy jónak ígérkező tipp, arról biztosan nem marad le senki sem.

Tippek

A tipsterek természetesen folyamatosan tippeket is publikálnak majd a különböző platformokon, így várhatóan a Tippek aloldalon és a Logibeten is találkozhattok majd elemzésekkel. Utóbbi esetében ráadásul a három legjobb tippmesterünk, varin, mr.blonde és Tomihmv garanciát is vállalt arra, hogy plusszolni fognak egy hónap végére.

Tippjáték

A Hathárom oldalán a korábban nagy sikerrel zajló Tippkirály külön viadalt kapott erre az egy hónapra, amelynek fődíja egy értékes ASUS Tablet lesz, de ezen kívül partneroldalunkon, a Tipkingsen is találhattok egy nagyon jó kis ágrajzos játékot.

Tippek tőletek!

De természetesen a vb nem is lenne az igazi olvasóink tippjei nélkül, így legyen szó akár a világbajnokság fórumtopicjáról, akár a cikkekről, akár a TipPicsről, várjuk a ti ötleteiteket, elemzéseiteket is. A vb-győztes eltalálásával ráadásul még nyerhettek is egy kéthónapos Logibet-előfizetést!