Magyar Kupa

Csalódott csapatok csatáján sok gólt ne várjunk

A Honvéd és a Debrecen gyenge évet produkál eddig, így az óvatos játék lehet a nyerő az első felvonáson.

   
Honvéd Döntetlen Debrecen
1.90 3.40 3.90

Lezajlottak a Magyar Kupa negyeddöntőinek első felvonásai, a Diósgyőr Felcsúton szerzett előnyt, míg az Újpest az MTK ellen várhatja a visszavágót egygólos fórból. Szerdára a Balmazújváros-Békéscsaba és a Honvéd-Debrecen csaták maradtak, amelyekből mi most utóbbival foglalkozunk.

Két, a bajnokságot igencsak gyengén kezdő csapat randevúja lesz ez, ahol könnyen lehet, hogy az első 90 perc után még semmivel sem leszünk okosabbak. A felek ugyanis a gyenge rajtot követően nem kizárt, hogy igen óvatosan bánnak majd egymással az odavágón, a második mérkőzésre hagyva ezzel  a döntést.

Mint ismert, a Honvéd két fővárosi rangadót veszített el, míg a Debrecen hiába játszott kétszer otthon, egyszer pedig az újonc otthonában, csupán egy pontot szerzett és egy gólt is lőtt. A szoros tabella és a gyenge eredmények okán így mindkét gárda inkább a kiesőzóna felé tekintget, mintsem a harmadik helyre.

[2729440] 2018-03-14 16:00:00 Honvéd - Debrecenx;10

"Túl kell ezen a mostani vereségen lépnünk és a Honvéd elleni meccsre koncentrálnunk, hiszen az MK-ban is szeretnénk minél jobban szerepelni. Mindenki tudja, hogy a keretünk túlságosan erősnek nem mondható, és még ebből a játékosállományból is hullanak ki emberek. Most a fiatalokra nagyobb szerep várhat a csapatban, jelenleg ez a DVSC, nekünk együtt kell megoldanunk a problémáinkat. Mindenben javulnunk kell.

Leginkább most az abbéli hitünket kellene visszaszereznünk, hogy el tudjuk érni a céljainkat. A jelenlegi harmadik pozíciónkat a tabellán a helyén kell kezelni, ez nem reális a Lokinak, kisebb csoda volt, hogy mi a dobogón teleltünk. De természetesen az ember álmodozik, és mindig igyekszik a legtöbbet kihozni az adott meccsből. Megyünk tovább és próbálkozunk" - nyilatkozta Tőzsér a Naplónak igen őszintén.

Kérdéses játékosok és hiányzók mindkét oldalon bőségesen lehetnek, így a megalapozott tippekkel valószínűleg tanácsosabb megvárni a kezdőket. A Loki ugyan idén ida-vissza verte a Kispestet, de ebből az eredményből bátorság lenne bármire következtetni.

A 2.5 gól alatti opcióra 1.90-es szorzót fizet a magyar állami buki, ami ismerve a körülményeket, okos tipp lehet. De tényleg akkor tesszük a legjobbat magunkkal, ha kicsit várunk a fogadás megkötésével, amíg nem jönnek meg  hivatalos kezdők.

[2729440] 2018-03-14 16:00:00 Honvéd - Debrecenx;