Bajnokok Ligája

Azért ennél több esélye van a Juventusnak!

Háromszoros pénzt kereshetünk a Juve továbbjutásával. A rutin mellettük, a számok ellenük.

   
Tottenham Döntetlen Juventus
2.18 3.35 3.25

Hiába állt nagyon sokáig a zászló a torinóiak javára, a Tottenham remeknek mondható, 2-2-es végeredményt ért el a Juventus otthonában, így a párharc esélyesévé lépett elő. A Wembley-ben tehát győzelmi kényszer alatt játszik majd Allegri csapata, mi pedig igen jól kaszálhatunk, ha végül az Öreg Hölgy örülhet a végén.

Jó hír lehet a Juventusnak, hogy visszatérhet a csapatba Paulo Dybala, aki az első meccset sérülés miatt kihagyta. Az argentin klasszis jó formában van, Rómában például az ő 93. perces találatával lépett hatalmasat a Scudetto felé a zebramezes együttes. Hiányozni fog viszont Mario Mandzukic, Juan Cuadrado és Federi Bernardeschi is, ráadásul Gonzalo Higuaín és Mattia De Sciglio is kisebb sérüléssel utaztak el Londonba.

A Tottenham még soha nem kapott ki hazai pályán olasz együttestől, a mérlege 4-3-0.

"Játszani fog mindkét argentin, ezt már most elárulhatom. Egyikük sincs 100%-os állapotban, de ez most nem számít, mert játszaniuk kell. Valószínűleg 4-3-3-at fogok játszatni és Douglas Costa lesz a harmadik játékos, más opcióm ugyanis nincsen.

Tottenham Hotspur#eng-tottenham#5
Juventus#ita-juventus#5

Jelenleg igen szűkös a keretünk, emiatt sem örülnék egy 120 perces találkozónak, de ez számunkra egy előrehozott döntő, hiszen az elkövetett hibák miatt nem állunk jól jelenleg. Viszont emiatt a nyomás a Tottenhamen van, ők a favoritok" - nyilatkozta Allegri mester, aki természetesen megemlékezett Davide Astoriról is, akivel még a Cagliarinál dolgoztak együtt.

Hiányzók terén a Tottenhamnél egy fokkal jobb a helyzet, Toby Alderweireld és Serge Aurier lesznek csupán maródiak.

[2680949] 2018-03-07 20:45:00 Tottenham Hotspur - Juventusx

"Minden nap látom, hogy ez a csapat folyamatosan fejlődik. Ha nem is hatalmas lépésekben, de a folyamat állandó, ennek pedig nagyon örülünk. Kiérdemeltük a tiszteletet, amelyet egyre inkább meg is kapunk Európában. Jó helyzetből várhatjuk a szerdai visszavágót, de ha abban a szellemben lépünk pályára, hogy jó a döntetlen, el fogunk bukni. Egy Juventus ellen ezt nem engedhetjük meg magunknak" - mondta Pochettino. Az argentin mester egyébként szintén megemlékezett Astoriról, akiről elárulta, amikor még a Southampton trénere volt, szerette volna leigazolni Astorit, akit játékosként és emberként is nagyon tisztel.

A múlt, a Tottenham formája, valamint hazai statisztikái miatt elméletileg a Juventus underdog ebben a párharcban, különösen 2-2 után. A rutin azonban egyértelműen a vendégek mellett szól, így nem tűnik őrült ötletnek megpróbálni az Öreg Hölgy továbbjutását 3-szoros szorzóért. Semmiképpen sem könnyű tippelni a mérkőzésre, de a Logibet master tippmestere, Tomihmv 5-ös tétegységgel talált jó, 2-szeres szorzó feletti tippet.

Szerintetek hogy végződik a Tottenham és a Juventus csatája?

[2680949] 2018-03-07 20:45:00 Tottenham Hotspur - Juventusx;