Sportfogadás

Ez az a meccs, ahol megéri a fogadók 80 százaléka ellen tippelni

A Dortmund sikerét várják a magyar fogadók a Stuttgart vendégeként, de lehet, hogy nem mindenki tudja a legfontosabb hírt a mérkőzéssel kapcsolatban.

Hiányzókkal teli találkozóra kerül sor péntek este a Bundesligában, ahol is a pocsék formában lévő Dortmund látogat az otthon igencsak jól szerepelő Stuttgarthoz. Noha az odds alapján simán a vendégek a favoritok és a magyarok 84%-a is az ő győzelmüket várja, azért ez csalóka lehet.

Pénteken délelőtt derült ki ugyanis, hogy Aubameyang, a Borussia Dortmund támadója nem lép pályára a Vfb ellen, amelyet vélhetően sok fogadó még nem tudott, amikor megtette tétjeit a mérkőzésre. A fekete-sárgáknak a gaboni támadó mellett is bőségesen lesz hiányzójuk, mint a svábok sem léphetnek pályára legjobb csapatukkal - ezekről beharangozónkban bővebben is írtunk.

Noha a Dortmund az elmúlt években igen jól szerepelt a Stuttgart ellen, Ginczekék hazai pályán idén sziporkáznak. Mindezek fényében talán nem tévedünk nagyot, ha úgy véljük, az 1x-nek legalább akkora esélye van, mint a vendégek sikerének.

[2544020] 2017-11-17 20:30:00 VfB Stuttgart - Borussia Dortmundx;