Bundesliga 2

Mire fogadjunk a feljutási rangadón?

  • gb1

A Stuttgart-Bielefeld igazi csemegének ígérkezik, főleg, hogy az éllovas eddig csak egyszer veszített idegenben.

Van miért visszavágnia a Bielefeldnek. Fotó: Archív

A hajrához közelítve kifejezetten érdekesen alakul a Bundesliga 2, amelyen fél szemünket érdemes rajta tartani. Ahogy azt mi is megjósoltuk, ha nehezen is, de a Hamburg nyerni tudott szombaton, így jobb gólkülönbségének köszönhetően az osztályozót érő harmadik helyre tolta vissza a VfB-t, amelynek a forduló zármeccsén a listavezető ellen kell helytállnia.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Arminia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A Stuttgartnál Tim Walter karácsony előtti kirúgásával sem oldódtak meg teljesen a problémák, tehát a bukik talán kissé jóhiszeműen mérték be a szorzójukat. Persze érdemes hozzátenni, hogy a Mercedes Benz-Arenában idén úgy nyertek háromszor, hogy még gólt sem kaptak és amúgy is vezetik a hazai tabellát. Különösen szemet szúr a 12 meccsen mindössze 8 bekapott gól és ez is adja kiinduló alapját a tippünknek.

Tudtad? A hétfői rangadón a másodosztály legerősebb otthoni csapata találkozik a legjobb idegenbeli brigáddal!

A VfB-t átvevő Pellegrino Matarazzo munkája kezdetet beérni, de résen kell lenniük, hiszen a hajrá rendkívül szoros lehet. Az argentin mester elmondta, hogy nem aggódnak a hétfői meccs miatt. “Remek megérzéseink vannak a találkozó kapcsán - meg akarjuk mutatni a kvalitásainkat a pályán és bebiztosítani újabb hazai három pontot.”

A tréner azt is elárulta, hogy Marc Oliver Kempf és Sasa Kalajdzicot leszámítva a teljes garnitúra a rendelkezésére áll, tehát lehet, hogy újra láthatjuk a hosszú éveket a Bayernnél lehúzott Badstubert is. A vendégeknél fontos kihagyó a 10 gólos Voglsammer, aki lábtörést szenvedett, de Behrendt és Prietl játéka is kétséges.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A Bielefeld komoly menetelésbe kezdve már hat ponttal vezeti a bajnokságot és egy újabb siker után nehéz lenne elképzelni, hogy elpuskázzák a feljutást. A nyomás azonban hihetetlenül nagy lesz hétfőn, így szerintünk nem biztos, hogy felvállalják a nyíltsisakos focit Az utóbbi öt túrájukon hat gólt kaptak, de két alkalommal játszottak nagyon feszes 0-0-t. A Stuttgart elleni odavágó is pillanatokon múlt, hogy így végződjön és szerintünk ezúttal is az under körül érdemes keresgetni.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Arminia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - kevesebb, mint 3 (ÁH)","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3081895] 2020-03-09 20:30:00 VfB Stuttgart - Arminia Bielefeldx;