Bundesliga 2

Ennyiért nem kéne otthagyni a VfB-t

  • gb1

Öldöklő küzdelem várható, amikor is a feljutásra vágyó Stuttgart a bennmaradásért küzdő Nürnberg otthonába látogat.

20200619141501

A Bundesliga 2-ben az élvonalhoz hasonlóan szimultán játsszák az utolsó két forduló mérkőzéseit. A Darmstadt elleni győzelemmel a Bielefeld bebiztosította a bajnoki aranyérmet, de nyitott kérdés azért akad még bőven a helyezések kapcsán. A szebb napokat is megélt Nürnberg például akár még a veszélyzónába is sodródhat, márpedig a második helyre hajtó VfB favoritja a vasárnapi összecsapásnak.

{"headTitle":"Nürnberg-Stuttgart","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-21 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nürnberg","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Érdekesség, hogy az edzői karrierjét a Nürnbergben kezdő Pellegrino Matarazzo pont szeretett klubja ellen tehet óriási lépést az élvonalba jutás felé. A csapat egész jól jött vissza a szünetről a decemberben kinevezett szakvezető irányításával és az utóbbi öt bajnokiból csak egyet bukott. Legutóbb hazai pályán az erős középcsapat Sandhausent gyalulták le 5-1-gyel, de vigyázniuk kell, hiszen nagyon ritkán ússzák meg kapott gól nélkül. Az a siker nagyon kellett a Karlsruhe elleni sokkoló vereség után és a képlet pofon egyszerű, ha nyerik a maradék két meccset, akkor biztosan visszajutnak az élvonalba.

Az előjelek nem rosszak, ahogyan a párosítás múltja is stuttgarti sikert vetít előre - az utóbbi 10 H2H összecsapásból 6 alakalommal diadalmaskodtak a svábok és három döntetlen mellett a Der Club mindössze egy győzelmet ünnepelhetett.

[3081967] 2020-06-21 15:30:00 Nürnberg - VfB Stuttgartx;5

Az otthon öt bajnoki óta nyeretlen Nürnberg is mutatott egy kis életjelet kedden, hiszen a kiesés szélére sodródott csapat 6-0-s verést mért a Wehenre. Ezzel három pontos előnyt tettek szert az osztályozó pozícióban tanyázó Karlsruhével szemben, úgy, hogy gólkülönbségük is jobb, tehát egyelőre nem tűnik túl reálisnak, hogy a harmadosztályba pottyanjanak. A Max Morlock Stadionban amúgy az egész idényben szenvedett a csapat, hiszen mindössze 3 sikert jegyeztek 16 összecsapásból.

Mindent összevetve kissé érthetetlen a bukik magas oddsszabása, hiszen szinte osztálykülönbség van a felek között. Tény, hogy a Stuttgart hozott pár hajmeresztő eredményt és van pár fontos hiányzó is, de a magas szorzók révén még bebiztosítva is 1.55-ért pakolhatjuk a Matarazzo-brigádot.

{"headTitle":"Nürnberg-Stuttgart","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-21 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart +0","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081967] 2020-06-21 15:30:00 Nürnberg - VfB Stuttgartx;