Bundesliga 2

Biztonsági tippel dupláznánk a Stuttgart fordulózáróján

  • gb1

A feljutásra pályázó riválisok közül nyert a Bielefeld és a Hamburg is, tehát a VfB nem igazán hibázhat.

Didavi 13 bajnokin 5 gólnál és 3 gólpassznál jár. Fotó: Archív

A német másodosztály 22. körét a Bochum-Stuttgart zárja, a találkozó favoritja pedig kétség kívül a tavalyi kiesést követően egyből visszajutni vágyó vendégsereg. Ezzel nehéz lenne vitatkozni, de ne feledjük, hogy a VfL az eddigi 11 összecsapásából csak két alkalommal hagyta el vesztesen a pályát a Vonovia Ruhrstadionban.

{"headTitle":"Bochum-Stuttgart","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-17 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bochum","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Stuttgart ugyebár decemberben elköszönt Tim Waltertől, miután tíz meccsből csak hármat nyert a csapat. Merészet húzott a vezetőség, hiszen a Hoffenheim ificsapatát irányító Pellegrino Matarazzót happolták el, aki egyelőre beváltja a hozzá fűzött reményeket. Végre volt egy szusszanásnyi ideje is a taktikai feladatokra, hiszen a 2020-as időszakot úgy indították, hogy 11 nap alatt 4 tétmeccset játszottak, most viszont egy teljes hét állt rendelkezésre a felkészüléshez.

Mióta Matarazzo átvette a VfB-t, négy bajnoki hét egységet gyűjtött a csapat, 7-1-es gólarányt hozva.

A 42 éves amerikai nem félt átalakítani a struktúrát - a három védős rendszert részesíti előnyben, amelyben kifejezetten fontos szerep jut Sosának és Massimónak, akik a széleken masíroznak fel s alá. Kisebb blama, hogy a sérült Badstuber mellé csatlakozott az állkapcsát tört Kempf és az eltiltott González, Kaminski viszont újra edzésbe állt.

VfB Stuttgart#ger-vfb_stuttgart#5

A hazaiaknál Bapoh biztosan, Maier pedig valószínű, hogy nem játszik, visszatért viszont eltiltásából az elsőszámú kapus, Manuel Riemann. A gyengén muzsikáló védelmen sikerült erősíteni az átigazolási időszak végén - Vasilios Lampropoulos a Deportivo La Corunából érkezett kölcsönben.
 

Tudtad?
 

  • A Bochum utóbbi 12/14 bajnokiján több, mint 2.5 gól esett
     
  • A Stuttgart az utóbbi 3 idegenbeli bajokiját döntetlennel zárta
     
  • A Stuttgart minden sorozatot figyelembe véve az utóbbi 14/15 meccsén nem kapott ki Bochumtól


Ugyan a legtöbb mutató a vendégek sikerét vetíti előre, de mint már korábban említettük, a Bochumot elég nehéz elcsípni otthon. A csapat ráadásul az utóbbi 9/11 hazai bajnokiján legalább kettőt vágott és ők rendelkeznek a második legtöbb szerzett találattal a ligában. Éppen ezért nem csodálkoznánk, ha hétfőn is szépen potyognának a találatok, így ezt párosítjuk a levédett vendég sikerrel.

{"headTitle":"Bochum-Stuttgart","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-17 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Döntetlen vagy Stuttgart + 2 gól felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081873] 2020-02-17 20:30:00 Bochum - VfB Stuttgartx;
299041