Német foci

11-szeresért ajánlottuk, most már alig fizet valamit ez a longterm

  • gb1

A német másodosztályból még 10 forduló van, de egyre reálisabb, hogy a bukik által lesajnált Bielefeld nyeri a kiírást.

A Hamburg vagy a Stuttgart végső győzelmére fogadók kezdhetnek aggódni. Fotó: Archív

Vészesen fogy a fordulók száma a német másodosztályban és könnyen lehet, hogy a szezon egyik meglepetéscsapata, a Bielefeld lesz a befutó. Az Arminiára már októberben is felhívtuk a figyelmet, akkor még 11-szeres szorzón lehetett pakolni a végső győzelmüket, ám ez a szám immár 1,55-re zuhant be.

{"headTitle":"Ki nyeri a Bundesliga 2-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Heidenheim","odds":"44.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kiel","odds":"140.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ez persze nem csoda, hiszen a tabellát hatpontos előnnyel vezetik, továbbá övék a liga leggólerősebb támadója, a 32 éves Fabian Klos, aki élete egyik legjobb szezonját futva már 16-nál jár. A trendeket böngészve is szépen kirajzolódik a Bielefeld dominancia - az elmúlt 10 körben a csapat csak egyszer kapott ki, míg a Stuttgart két, a Hamburg pedig négy zakót jegyzett. Ugyan egy fordulóval korábbi kimutatás, de

23 kör után a liga története során 13 csapat állt 47 ponttal és mindannyian legalább a feljutást kiharcolták!

Ez tehát bebiztosítottnak látszik, de aligha akar lassítani a csapat. Mondjuk rögtön kritikus pont lehet a hétfői, Stuttgart elleni idegenbeli hat pontos rangadó, amellyel kapcsolatban természetesen részletes beharangozóval is jelentkezünk majd a Hathármon.

A hátralévő 10 fordulóban mindenesetre még bármi megeshet, de mi kitartunk a Bielefeld mellett, ugyanakkor a közvetlen riválisaikban hívőknek most lehet érdemes fogadni.
 

Szerinted ki nyeri a Bundesliga 2-t?
 

tippmixpro

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<