Bundesliga 2

1,80-as szorzót húzunk a Stuttgart bajnokiján

  • gb1

A VfB kilencedik hazai bajnokiján a hetedik győzelmet szeretné megszerezni a gyengélkedő Nürnberg ellen.

Remek hír a hazaiaknak, hogy Didavi, a csapat egyik legfontosabb tagja újra bevethető. Fotó: VfB Official

A német másodosztály fordulózáróját két tavaly még Bundesligát erősítő együttes párharca zárja. A Stuttgart-Nürnberg az előzetesek alapján sima hazai sikert hozhat a bukik szerint, lássuk hát, hogy mennyire reális ez.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Nürnberg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nürnberg","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Tim Walter fiainak feltűnően jobban megy otthoni környezetben, ahol az utóbbi két meccset hendikeppel nyerték. A Mercedes Benz Arena 50.000 fős publikuma újabb intenzív összecsapásra számíthat és mesterük elmondta, hogy a kezdőrúgástól szeretnének nyomást helyezni az ellenfélre.

A szezon korai szakaszával összehasonlítva sokkal egységesebbek vagyunk és stabilabb a védelmünk is 

- sajnos azonban kisebb hibák és pillanatnyi koncentrációs kihagyások bezavartak az utóbbi meccseken.” – mondta Walter a Sandhausen elleni, rögzített szituációból kapott gólokra utalva.”Komolyan elbeszélgettem erről a fiúkkal és a jövőben mindent bele kell adniuk a hasonló helyzetekben." - mondta Walter. A győzelem amúgy szinte kötelező, ugyanis az éllovas Bielefeld kezd ellépni, bár három ponttal közvetlenül feljönnének a második Hamburg nyakára.

[3081814] 2019-12-09 20:30:00 VfB Stuttgart - Nürnbergx;5

A vendék szezonja aligha halad terv szerint, ugyanis az azonnali visszajutás helyett lassan kiesési problémákkal kell szembenézniük. Mesterük, Jens Keller ezúttal volt csapata ellen találja szemben magát, ahol játékosként és az élvonalban még edzőként is kipróbálhatta magát. 

A 16 helyen tanyázó alakulat vendégként nagyon hullámzó teljesítményt nyújt. Egyrészt a Der Club jegyzi a második legtöbb gólt az úton, tehát a támadószekcióban nincsenek hatalmas gondok, viszont cserében kaptak 13-at. Ami érdekes, hogy három idegenbeli bajnokit lehoztak kapott találat nélkül, tehát a 13-at négy meccsen sikerült beszedniük, ez viszont nem túl fényes.
 

Tudtad?
 

  • A Nürnberg hét meccse nyeretlen a Bundesliga 2-ben
     
  • A Stuttgart az utóbbi 9/10 egymás ellenin veretlen a Der Club ellen
     
  • A Stuttgart jegyzi a legtöbb labdaérintést az ellenfelek tizenhatosán belül

 

Nos, a Stuttgarttól inkább azt várjuk, hogy minimum kettőt vág hétfőn, hiszen ez 6/8 bajnokin össze is a Mercedes Benz Arenában. A jelenlegi formák alapján tehát egyet kell értenünk a bukikkal, bár jobban örültünk volna egy kicsit magasabb, 1,70 körüli hazai szorzónak. Ezen úgy segíthetünk, ha a fogadáskészítővel hozzácsapjuk az 1 gól feletti opciót a VfB sikerhez.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Nürnberg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Stuttgart nyer + 1 gól felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081814] 2019-12-09 20:30:00 VfB Stuttgart - Nürnbergx;