Bundesliga 2

Esik a Stuttgart oddsa, de talán még játszható...

  • gb1

Gómezék a közvetlen rivális Heidenheimet fogadják, de a Mercedes-Benz Arenában ettől még illene nyerniük.

A veterán klasszis nem biztos, hogy szóhoz jut szerdán. Fotó: Archív

A keddi fordulónyitó meccsek után folytatódnak az izgalmak a német másodosztályban, amikor is két feljutásra vágyó együttes csap össze Stuttgartban. A tavaly kipottyant hazaiak az erőn felül teljesítő Heidenheimet fogadják és az oddsmesterek szerint nem kérdés, hogy a három pont otthon marad. Azért az elmúlt meccseket elnézve nem biztos, hogy teljesen reálisan lett ez belőve, főleg, hogy a hazaiak edzőváltáson is átestek, bár az bizonyos, hogy favoritjai az összecsapásnak.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-29 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"1.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Heidenheim","odds":"5.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ezt főleg a Mercedes Benz Arenában nyújtott teljesítményük miatt szögezhetjük le. A hazai publikum előtt 7/9 meccset behúztak Gómezék és kettes lőtt gólátlagukra 0.9-et kaptak csak válaszul. Ez már önmagában is elég komoly fegyvertény, de azért valami mégiscsak elromlott, hiszen kivágták karácsony előtt Tim Waltert, annak ellenére, hogy csapatával a harmadik helyen mentek szünetre. 

A stafétát a Hoffenheim ificsapatától érkező Pellegrino Matarazzo vette át, akinek a szerdai lesz a debütáló meccse. A hosszú felkészülés után tehát élesben is bemutatkozhat, de a sok kihagyó aligha könnyíti a 42 éves amerikai tréner dolgát. Az egyik legnagyobb gond, hogy ismét kieset a védelem alappillére, az egykori bayernes Badstuber, de Kaminski és az eltiltott Gonzalo Castro hiányát is megérezhetik a hazaiak. A Heidenheimnél több visszatérő is lesz, kihagyóval viszont elvileg nem kell számolni.

VfB Stuttgart#ger-vfb_stuttgart#5

Mint mondtuk, a Heidenheim az egyik meglepetéscsapat idén, de a Stuttgarthoz hasonlóan a pontjainak nagy részét otthon hozta össze a csapat. Mondjuk az idegen tabellán is a liga első felében vannak a teljesen kiegyenlített, 2-4-2-es mutatójukkal, amely mellé 10-10-es gólarány társul. Azt se felejtsük, hogy az utóbbi hat meccsen a lehetséges 18-ból 13-at szedtek össze, az odavágó pedig 2-2-es döntetlennel zárult.

Mint láthatjuk, annyira azért mégsem egyértelmű a képlet, mint ahogyan a bukik gondolják, bár a fogadói magatartás is szépen lejjebb nyomta már az oddsot. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a VfB sikeresen behúzza a meccset úgy, hogy legalább két gól esik majd.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-29 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 nyer + 1.5 gól felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
{"headTitle":"VfB Stuttgart-FC Heidenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-29 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[]}
[3081841] 2020-01-29 18:30:00 VfB Stuttgart - FC Heidenheimx;