Olasz foci

Milánóban célba vették Contét

  • varin

Az olasz mesternek honvágya van, az AC Milan pedig edzőt keres. Érik a váltás?

Szinte naponta váltják egymást a hírek az AC Milannál uralkodó helyzet kapcsán, hol Vincenzo Montella megerősítéséről hallani, hol pedig arról, hogy a kínai vezetőség nem elégedett a trénerrel. Jelenleg arra, hogy a Rossonerik mesterét rúgják ki legközelebb, 8-szoros oddson fogadhatunk, de jó ha tudjuk, Milánóban állítólag már tapogatóznak egy nagyobb név megszerzéséért. Ő pedig akár Antonio Conte is lehet.

AC Milan#ita-ac_milan#5

Angol lapinformációk szerint ugyanis Conte erőteljes honvággyal küzd, ráadásul nyáron elmaradtak az általa kért igazolások, így hiába szereti őt nagyon a Stamford Bridge népe és hiába szerepel jól idén is a gárda, a Juventus korábbi vezére szeretne visszatérni hazájába. A 48 éves vezér legutóbb azért rágott be a Chelsea vezetőségére, mert nem tudja kivel pótolni a megsérült Moratát, Llorentét ugyanis nem sikerült megszerezni, Tammy Abrahamet pedig kölcsönadta a klub.

Milánóban állítólag Carlo Ancelottit is szerették volna felkérni, hogy térjen vissza egykori sikerei színhelyére, ám a Bayerntől elüldözött mester egyelőre pihenni szeretne és jövő szeptemberig nem vállal munkát egyik topcsapatnál sem.

Az biztos, hogy ha Milánóban kezdeni akarnak valamit ezzel a szezonnal, azt októberben és novemberben kell megalapozni, hiszen egymást követik a rangadók és a hazai pályán kötelező győzelmek. A vörös-feketék hét fordulót követően a hetedik helyen állnak, a válogatott szünetet követően pedig következik a Derby della Madonnina, vagyis összecsap egymással az Inter és a Milan.

Melyik csapat nyeri a Serie A-t?
   
Juventus 2.05
Napoli 2.30
Internazionale 13.75
Roma 15.25
Milan 34.00
241306