Bajnokok Ligája

Conte egy hónapja elemzi a Barca gyengeségeit

A fogadóirodák és a szakértők nem sok esélyt adnak a Chelsea-nek, de Conte keményen dolgozik.

Kedden kerül sor a Chelsea-Barcelona párharc első felvonására, a bukmékerek azonban nem sok esélyt adnak a gyengélkedő londoniaknak a remekelő katalánok ellen. Antonio Conte, a Kékek mestere az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy  a Barcelona játékát elemezte, így úgy tűnik, az olasz mester kitalálta a tuti receptet a katalánok ellen.

Fotó: Daily Star

"Egy hónapja analizáljuk a Barcelona játékának minden pontját, nagyon sok munkát öltünk bele. Persze a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk, szóval tudjuk, tökéletesen kell játszanunk, hogy legyen esélyünk.

Ez egy más szint, mint amihez szoktunk, ugyanakkor tudjuk, a labda nélkül vannak gyengeségeik - ezeket kell kihasználnunk" - mondta az olasz tréner.

   
Chelsea Barcelona
3.15 1.30

A Juventus korábbi sikeredzője kiemelte, reméli, sikerül tovább nyújtaniuk Lionel Messi pocsék szériáját a Chelsea ellen, az argentin Bolha ugyanis nyolc meccsen még egyetlen gólt sem tudott szerezni a Stamford Bridge legénysége ellen.

"A múlt a mi oldalunkon áll, de egy fantasztikus játékosról beszélünk. Mindenki jól ismeri őt, de csapatként megállíthatjuk Messit. Az emberfogásos védekezés öngyilkosság lenne" - mondta a Conte.

Noha a fogadóirodák szerint a Barcelona a favorit, ne felejtsük el, hogy 2000 óta csupán két győztes párharcot tudott megvívni a Barca a Chelsea ellen, az utolsó tíz meccsből pedig 3-6-1 a mérleg az angolok javára.

[2680947] 2018-02-20 20:45:00 Chelsea - Barcelonax;