Angol foci

Már csak az a kérdés, mikor rúgják ki Contét

Nincs közös nevezőn az olasz mester a vezetőséggel, ennek pedig szinte biztosan váltás lesz a vége.

Úgy látszik, a mai modern labdarúgásban tényleg nem minden az eredményesség, ugyanis ha nincs meg a kémia az edző és a játékosok, valamint a vezetőség között, akkor a jó eredmények ellenére is bekövetkezhet az edzőváltás. Antonio Conte pedig pontosan erre lehet kiváló példa, ugyanis egy bajnoki címet követően hagyhatja el néhány héten vagy hónapon belül a Chelsea-t.

A Yahoo Sport pénteken ugyanis arról írt, hogy gyakorlatilag már csak az a kérdés, hogy Conte miben egyezik majd meg Roman Abramoviccsal a menesztést illetően. Állítólag az orosz milliárdos megvárná a szezon végét, ám Conte szíve szerint bármelyik pillanatban felállna a Chelsea kispadjáról.

Mint ismert, a nyáron az angol bajnoki kudarcot vallott az átigazolási piacon, Abramovics több olyan játékost sem tudott megszerezni, aki Conte bevásárlólistáján volt. Mindemellett az eredmények sem úgy jönnek, ahogy Londonban elképzelték, a Chelsea hazai pályán bukott hatpontos aranyrangadót a Manchester City ellen, míg legutóbb a nullapontos Crystal Palace-tól szenvedtek vereséget Eden Hazard-ék. A lap angol kiadványa emellett megemlíti azt a bizonyos Granovskaia-affért is, amelyről korábban mi is írtunk.

Conte azonban nem csak a csapatvezetéssel akasztotta össze a bajszát, de a hírek szerint a játékosoknak sem kedvencük az olasz mester. A 48 éves zseni állítólag igen unalmas edzéseket vezet és a futballistákkal sem felhőtlen a viszonya.

Jelenleg 12-szeres szorzóval fogadhatunk arra, hogy Conte lesz a következő menesztett tréner a Premier League-ben. A favorit Ronald Koeman, 1.14-es szorzóval.

Érdekesség, hogy Conte lehet a negyedik olyan Chelsea-tréner, akit kevesebb, mint egy évvel a bajnoki cím megszerzését követően meneszt Abramovics, egyedül José Mourinho élte túl a 365 napot arannyal a nyakában.


Hétvégén a Chelsea vendége az eddig kiválóan muzsikáló Watford lesz. A Darazsak ellen van félnivalója a Kékeknek, hiszen tavaly csak egy szoros 4-3-ra futotta a Stamford Bridge-en a címvédő erejéből, míg Richarlisonék az előző fordulóban az Arsenal baját látták el hazai pályán. Mindezek tudatában megfontolandó a     1.30-as szorzója.

[2522823] 2017-10-21 13:30:00 Chelsea - Watfordx;
237903