Átigazolás

Utolsó perces igazolásokra készül Conte

  • varin

A Chelsea támadót és középpályást is szerződtetne az átigazolási szezon utolsó napjaiban.

Noha az első bajnoki mérkőzésen elszenvedett fiaskót követően a Chelsea két rangadó megnyerésével köszörülte ki a csorbát a szezon kezdetén, a hírek szerint Antonio Conte távolról sem elégedett keretével és legalább még kettő, de inkább három játékost szeretne igazolni szeptember elejéig. Az olasz tréner középpályást, valamint egy befejező támadót is Londonba költöztetne, amelynek az az oka, hogy véleménye szerint még nem kellően erős a csapat kerete a kettős terheléshez.

Fotó: Sky Sports

A legközelebb jelenleg Alex Oxlade-Chamberlain áll a Kékekhez, akivel a hírek szerint hétfőn megszületett az egyezség. Rosszindulatú pletykák szerint az angol játékos lesz az első, aki elhagyja az Arsenal süllyedő hajóját, őt követheti akár Alexis Sánchez, akár Mesüt Özil.

Hetek óta hallani Danny Drinkwater érkezéséről is, ám a Leicester City középpályása eddig nemigen került közelebb Londonhoz, így talán az ő érkezésére van a legkisebb esély.

Alternatívára van viszont szükség Michy Batshuayi esetében, a fiatal belga ugyanis eddig több veszélyt jelentett a saját, mint az ellenfél kapujára. Első hallásra talán meglepő lehet, de Conte mester Fernando Llorentét nézte ki erősítés gyanánt a Swansea Cityből. A spanyol támadó kora miatt nem kerülne horribilis összegbe, ráadásul konyít valamit az angol futballhoz is, hiszen tavaly a Hattyúknál 33 meccsen 15 gólt szerzett. Más kérdés, hogy Paul Clement mester Sigurdsson elengedése után a másik kulcsjátékosától mennyire akar majd megválni.

A londoni Kékek a válogatott szünetet követően a Leicester Cityvel találkoznak a két évvel ezelőtti bajnok otthonában. Tavaly Hazard-ék oda-vissza 3-0-ra tudtak nyerni, így nem csoda, hogy a "V"-re csak 1.80-as oddson fogadhatunk a   -n .

237903