Tipp

Ennek a fogadásnak muszáj ülnie!

  • Cesc18

A dél-afrikai Kevin Anderson és az amerikai Jack Sock is bombaformában teniszezik Washingtonban, minden adott tehát egy háromszettes thrillerhez.

Szombaton az elődöntős küzdelmekkel folytatódik az ATP 500-as washingtoni viadal. A felső ágon Kevin Anderson és Jack Sock csap össze, míg a tábla másik dekádjában Alexander Zverev és Kei Nisikori néz farkasszemet egymással. Utóbbi a patinásabb derbi, de fogadás szempontjából minket előbbi sokkal jobban izgat.

Anderson és Sock egyaránt remek formát mutatott eddig a tornán. A dél-afrikai heroikus csatában gyűrte le az első kiemelt Dominic Thiem-et, illetve Yuki Bhambri és Malek Jaziri ellen szállította a papírformát. Az amerikai a harmadik kiemelt Milos Raonic ellen okozott meglepetést, továbbá szintén lehozott két kötelező győzelmet.

Jack pokoli kemény ellenfél gyors pályán. Nagyon kell összpontosítanom, de tudom, ha a legjobb teniszemet nyújtom, akkor van esélyem a győzelemre.

- mondta a hórihorgas dél-afrikai, aki hozzátette, hogy egyértelmű célja volt a torna előtt a trófea megszerzése. Nagyon egyben van Anderson tenisze, a fontos pillanatokban sem remegett meg eddig a keze.

Sock is szépen összerakta a játékát, legutóbb az év elején láthattuk ennyire jó formában teniszezni. Ilyenkor valóban vért kell ellene izzadni a továbbjutásért. 

Mindketten nagyon komoly első szervával bírnak, de jelenlegi formájukban rengeteg extrát láthatunk tőlük a komfortzónájukon kívül is. A gyors borítás kedvez nekik, a magas páratartalommal és nagy hőséggel pedig mindketten jól megbirkóznak. 

Háromszor találkoztak eddig karrierjük alatt, 2-1 Socknak, de igazán sima meccset egyszer sem vívtak. Ez a mostani összecsapásuk végképp nem ígérkezik egyoldalúnak. Kicsit bizarr a 24.5-ös line, ám, ha azt a teljesítményt hozzák, mint a korábbi napokban, akkor gond nélkül túlszárnyalhatják.  

Kevin Anderson-Jack Sock
hatharom.com
Több, mint 24.5 játék
@1.85
Fogadási határidő: 20:00