Tenisz

Itt egy újabb elmért határ, ismét fogadjunk az overre

  • Cesc18
megosztom

Nem vár könnyű rajt Houstonban a 3. kiemelt Jack Sockra az argentin Horacio Zeballos ellen.

Csütörtökön kőkemény amerikai napot tartanak Houstonban, hiszen a nyolc pályára lépő játékosból hat hazai. A címvédő Steve Johnson honfitársával, Francis Tiafoe-val egy ki-ki meccset játszhat, mint ahogyan Ryan Harrison és Taylor Fritz is. Az amerikai továbbjutó garantált, és várhatóan az 1. kiemelt John Isner is megoldja a Henri Laaksonen elleni találkozót. A 2015-ös bajnok Jack Sock lehet az a játékos, aki elrontja a hazaiak tökéletes napját, ugyanis idén csak szenved, Horacio Zeballos személyében pedig egy nagyon kellemetlen és veszélyes ellenféllel néz majd farkasszemet. 

Sockra neház rajt vár Houstonban. - Fotó: ATP

Sock tavaly a párizsi sikerével váratlanul keveredett a legjobb 10 közé. Noha a potenciál megvan a játékában, de a hirtelen jött sikert nehezen tudta kezelni. Az év elején fizikális problémái is voltak, ám az amerikai versenyekre már 100 százalékos állapotban érkezett. Ehhez képest négy tornán csak három meccset nyert, így gyorsan a top 15-ön kívül találta magát. 

Houstonban is vannak megvédendő pontjai, miután tavaly elődöntőzött. Texasban egyébként rendre jól szerepel, ahogyan említettük 2015-ben megnyerte a tornát, míg tavalyelőtt döntőzött. 

Sock erőnyerőként a legjobb 16 között csatlakozik be, de ez most inkább hátrány, hiszen jól jött volna neki egy könnyebb első ellenfél. 

Zeballos underdogként nyerte nagyon simán, 6-1, 6-2-re az első meccsét Yoshihito Nishioka ellen, ami mutatja, hogy remek formának örvend. Nem az a típus, aki könnyen adná a bőrét, Sock pedig jelenleg nincs is abban a formában, hogy könnyedén behúzza ezt a találkozót. Adja magát tehát az over, szerencsére nem is olyan magas, csak 22.5 a bukmékerek által meghúzott határ. Az over mellett még +EV-s tippnek véljük a Zeballos +1.5 szett hendikepet is 1.50+ oddsért. 

Jack Sock-Horacio Zeballos
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 22.5
@1.80
Fogadási határidő: péntek, 02:30
megosztom