Sportfogadás

Így fogadják a Liverpool-Tottenham meccset

A Tippmixpro fogadói szerint biztos, hogy a Liverpool hazai pályán legyőzi a Tottenham gárdáját az Angol Ligakupában.

A fogadók szerint simán nyer a Liverpool.

Nem akármilyen derbit rendeznek kedd este az Angol Ligakupában, hiszen a Liverpool a Tottenham együttesét látja vendégül. Mindkét fél jó formának örvend, főleg a hazaiak, akik az utolsó hét tétmeccsükből hatot is megnyertek. Ugyanakkor a vendégekre sem lehet panasz, hiszen, igaz, hogy a legutóbbi három meccsükön csak döntetlenekre voltak képesek, azonban azt megelőzően zsinórban ötször győztek.

A felek idén egyszer már találkoztak a Premier League-ben, akkor a fővárosiak voltak a pályaválasztók, s Danny Rose és James Milner góljaival 1-1-re végeztek a gárdák. Ezúttal viszont a Vörösök lesznek otthon, akiknek hazai környezetükben jól megy a Spurs ellen, mivel a felek utolsó négy liverpooli meccséből Jürgen Kloppék hármat is behúztak.

1X2    
Liverpool Döntetlen Tottenham
TippmixPro@1.60 TippmixPro@3.70 TippmixPro@4.55

Talán ennek tudható be, hogy a fogadók szerint borítékolható, hogy a Liverpool már a rendes játékidőben eldönti a továbbjutás sorsát, hiszen a             adatai szerint a kedd esti meccsre a beérkezett tétek 82 százaléka (!) hazai győzelmet vár, 12 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek sikerére mindössze a tétek 6 százaléka (!) érkezett.

[2380581] 2016-10-25 20:45:00 Liverpool - Tottenham Hotspurx;

Tippelj a Liverpool - MU találkozóra a Tippkirályban!