Sportfogadás

Íme hétszeres szorzóért egy jó kis tipp!

  • varin

Sok gólt várhatunk az Alaves-Granada mérkőzéstől, így érdemes csekkolni a gólszerzős piacokat is.

Nem kezdte kirobbanó formában a szezont a Granada, amely bár öt fordulót követően hat gólt is szerzett, pontot viszont alig szereztek, elsősorban a gyatra védelmük miatt. Vitoriában muszáj ismét bevetniük izmos támadójátékukat és annak ellenére is gólparádét láthatunk, hogy az Alavesre hazai környezetben ez nem éppen jellemző.

A vendégek a hetek óta alkalmazott 4-2-3-1-ben léphetnek pályára, ahol a jobb szélső az új szerzemény, a marokkói-belga Mehdi Carcela-González lehet. A játékost korábban a Leicester City is figyelte, Kanté utódjának szánták a klasszikusan box-to-box játékost, aki azonban a Granadában inkább támadó középpályást szerzik, mintsem ütközőt. Ennek megfelelően több lövési kísérlete is volt már a három mérkőzése alatt és azon két alkalommal, amikor 90 percig a pályán volt, be is talált a Real Betis, illetve az Athletic Bilbao kapujába.

Paco Jemez egyértelműen támadó futballt játszat a piros-fehérekkel, erről árulkodik az öt mérkőzésen esett tizennyolc gól is. A pontok azonban eddig nem jöttek, márpedig a masszívan védekező, ám összességében nem verhetetlen Alaves ellen már illene nyerniük. Reméljük, Carcela-González kirobbanó formája is tovább tart. Hétszeres oddsért bőven megéri a fogadás, főleg úgy, hogy máshol 4-5-szörös szorzóért kínálják ezt az opciót. Value van a tippben, néhány egységet megér.

hatharom.com-tipp: Mehdi Carcela-González gólt szerez
Odds: 7.00
Eddig éri meg: 5.00
Tét: 3/10
[2300565] 2016-09-26 20:45:00 Alaves - Granadax;