Spanyol Kupa

Duplázós félidős tippel próbálkoznánk a második elődöntőre

  • mr.blonde

1-0-s bilbaói előnyről folytatódik a spanyol kupa elődöntője a Granada és az Athletic között.

A szerdai napon a Real Sociedad kiharcolta a továbbjutást a másodosztályú Mirandes ellen, így a királyiak történetük során nyolcadik alkalommal készülhetnek a Király Kupa döntőjére. Csütörtökön a Granada és a Bilbao is eldönti a finalista kilétét, az állás jelenleg 1-0 az Athleticnek. Kifejezetten izgalmas kérdés ez, hiszen amennyiben a Bilbaónak sikerül a továbbjutás, úgy baszk házi döntőt rendezhetnének.

A forma mindkét oldalon vegyesnek mondható, inkább a Granada van jobb passzban, hiszen három meccs óta veretlen, a Bilbao viszont hétvégén két vesztes meccs után nyerni tudott, méghozzá a Villarreal ellen. A tétre való tekintettel nem várható túl sok rotáció egyik oldalon sem, így bajnoki kezdőket várhatunk ezen a meccsen, ami a két nagyon masszív középpályát és óvatos taktikát sejtet.

A Granada hazai pályán kiváló statisztikával rendelkezik, az egész szezon során 3 meccset bukott el, miközben olyan együtteseket vert meg, mint a Valencia és a Barcelona. Persze a Bilbaónak elég már egy döntetlen is.

[3272898] 2020-03-05 21:00:00 Granada - Athletic Bilbaox

A szorzók alapján nagyon háromesélyes meccsnek nézünk elébe, vagyis a bukmékerek sem igazán tudják kire tegyék a voksukat. Az első felvonás eredménye miatt a Bilbao számára nem sürgős a foci, berendezkedhetnek egy nyugodt kontrajátékra, ugyanakkor a Granada sem fog fejjel rohanni a falnak, hiszen az egy gól nem ledolgozhatatlan hátrány.

A gólok számát illetően ez a teória meg is látszik, hogy hiszen egy U2.5 gólos kimenetelre csak 1.55-ért tudunk fogadni, ami egyáltalán nem tűnik nagy fogásnak.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A fogadási tétlapot szemezgetve egy duplázós szorzón akadt meg a szemünk. Ez a fogadás arra vonatkozik, hogy a második félidőben esik majd több találat. Nyilván van benne jókora rizikó, de ha beigazolódik a várakozásunk, akkor az első 45 percben inkább mezőnyjáték és taktikai csata alakulhat ki a pályán, míg a második félidőben már az idő szorításában több kockázatra lesz szükség.

Bármelyik csapat is szerzi meg a vezetést, onnantól a másik félnek kockázatokat vállalnia, ez pedig területeket nyithat meg az ellenfél támadói előtt.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Granada - Bilbao","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Melyik félidőben lesz töb gól? - 2. félidő ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3272898] 2020-03-05 21:00:00 Granada - Athletic Bilbaox;