La Liga

1.72-es tippel nyernénk a Real bajnokiján

Továbbra sincs okunk Zidane fiai ellen fogadni, főleg, hogy Ramos és Carvajal is visszatérhet a kezdőbe.

A spanyol élvonal hétfői játéknapján lép pályára a bajnokaspiráns Real Madrid, amely a Granada csapatánál vendégeskedik. Mivel a Barca ismét nyerni tudott, így a különbség jelenleg mindössze egy pont az éllovasok között, igen ám, de a Blancóknak egy meccsel kevesebb van. Ha tehát Ramosék hozzák a papírformát, tarthatják a négy egységes differenciát, a katalán szimpatizánsok legnagyobb bánatára, márpedig az oddsok és a forma alapján is ez fog történni.

{"headTitle":"Granada-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Granada","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Királyi Gárda ugyanis továbbra is veretlen az újraindulás óta, sőt, már zsinórban nyolcadik sikerét gyűjtötte be az Alavés pénteki legyőzésével. Akkor a 18. gólját jegyző Benzema és Asensio volt eredményes, ráadásul két alappillérük, Ramos és Carvajal nélkül álltak ki, ám mindkét védő visszatérhet a hétfői összecsapáson. Csupa jó előjellel várja a meccset az együttes és külön becsülendő, hogy az elmúlt öt La Liga-összecsapáson megúszták kapott gól nélkül. A megúszták lehet nem is jó megfogalmazás, hiszen ez inkább Zidane taktikájának és a csapategységnek köszönhető.

[3093617] 2020-07-13 22:00:00 Granada - Real Madridx
A Granada nem rendelkezik valami jó mutatóval a Blancókkal szemben, hiszen az utóbbi 9 H2H-t elveszítették és az elmúlt 3/4 hazai meccsen a lőlapra sem bírtak feliratkozni.

A jelenleg 9. helyen álló csapat a célját már teljesítette, hiszen friss feljutóként a bennmaradás kiharcolása volt az elődleges, igaz, hogy erőn felül teljesítve jelenleg még az El-indulást érő pozíciókkal is szemezhetnek. Teljesen leírni őket azért lehet, hogy hiba lenne, hiszen az elmúlt hetekben csak az Eibar ellen kaptak ki.

Ezúttal azonban a legtöbb, amit remélhetnek, az a tisztes helytállás és szerintünk nem is lesz vérengzés a hétfői találkozón. A Madrid előző eredményeiből is láthatjuk, hogy jellemzően a minimumot kiadva hozzák a bajnokijaikat, így győzelmüket az under 5 góllal párosítjuk.

{"headTitle":"Granada-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Real Madrid nyer + 5 gól alatt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3093617] 2020-07-13 22:00:00 Granada - Real Madridx;