Tipp

Évekig bundameccs volt... és most is az lesz?

  • varin

A Granada-Málaga párosítás sokáig fix 1-es volt, ám az utolsó három meccs iksszel ért véget.

   
Granada Döntetlen Málaga
3.65 3.40 1.95

Hosszú éveken át egy dolog biztos volt a La Ligában, az pedig a Granada és a Málaga közötti adok-kapok - vagyis mindig a hazai pályán játszó csapat kaszálta be a három pontot, méghozzá olykor szemtelenül látványos módon. Ám a felek utolsó három találkozója döntetlennel ért véget, ráadásul nem egy alkalommal igen feszült légkörben és utolsó percekben szerzett góllal. Ősszel remiztek a felek a Rosaledában, ám most egy iksz a Granadának katasztrófa lenne. Jön a baráti segítség?

[2300843] 2017-04-25 20:30:00 Granada - Malagax;15

Már rég az utolsó utáni szalmaszál után kapkod Tony Adams csapata, amely az edzőváltást követően Sevillában is pont, valamint rúgott gól nélkül maradt. Kravecék egyetlen szerencséje, hogy a Leganes is hasonlóan hátramenetben üzemel, a madridi gárda négy meccse nem szerzett pontot, ám önmagától aligha fog csökkenni a Granada hétpontos lemaradása a 17. helytől. Öt fordulóval a vége előtt talán nem túlzás kijelenteni, ha kedden este nem nyernek a piros-fehérek, irány a másodosztály.

Papírforma szerint a Málaga ideális ellenfél lehet a hazaiak számára, hiszen idegenben Michelék nemigen szeretik gyűjtögetni a pontokat.

A Málaga 2016 márciusa óta egyetlen meccset tudott megnyerni a bajnokságban, amikor idegenben játszott.

Jonyék azonban a márciusi gyengélkedést már maguk mögött tudják, utolsó négy meccsükből hármat megnyertek úgy, hogy hazai pályán legyőzték a Barcelonát és a Valenciát is.

Fotó: Eurosport

A hazaiak helyzetéről jelenleg mindent elmond, hogy a tesztjátékon lévő Kieran Richardsont és Nigel Rio-Cokert anyagi okokból csak a nyáron tudják szerződtetni Adamsék, így ők biztosan nem lehetnek a kiesés elleni küzdő csapat segítségére.

Mindezek fényében talán nem is csoda, ha hazai pályán is zsíros oddsot kapunk a pirosak sikerére, ám egy dolgot nem árt észben tartani: a Málagának is érdeke, hogy a régi jó kapcsolat jegyében a Granada ne essen ki. Emiatt pedig én bátorkodom a nagy szorzójú tippre bökni.

hatharom.com
Granada nyer
@3.65
[2300843] 2017-04-25 20:30:00 Granada - Malagax;
211384