La Liga

Triplázhatunk ezzel a tippel a Granada - Real Madridon

  • mr.blonde

Győzelmi kényszerben lép pályára a Real Madrid, az ellenfél a leereszteni látszó Granada lesz.

Óriási esélyt szalasztott el hétvégén a Real Madrid, amikor nem tudta legyőzni hazai pályán a Sevilla csapatát, hiszen az ott megszerezhető három ponttal a saját kezébe vehette volna a bajnoki cím sorsát. A pontvesztéssel így visszaadta azt a városi rivális Atléticónak, amely szerda este meg is nyerte a Real Sociedad elleni rangadóját, ezzel pedig hatalmas lépést tette a bajnoki cím felé.

Merthogy a Matracosok győzelme azt is jelenti, hogy immáron négy ponttal vezetnek a Barca és öt ponttal a Real Madrid előtt, és ugye már csak két fordulót rendeznek. A Real csütörtökön egy győzelemmel két pontra zárkózhat, ha nem lesz meg a három egység, akkor viszont nincs tovább nagyon miről beszélni.

Csapathírek

A csütörtöki bajnokin mindkét keret meglehetősen lyukas lesz, hiszen jó pár kimaradó lesz mindkét oldalon. A Granadában Luis Mila, Carlos Neva, Montoro sérült, Roberto Soldado pedig eltiltott, rajtuk kívül Vallejo, Kenedy és Duarte játéka pedig kérdéses.

A Realban Zidane gondjai nem csökkennek, a védelemből ezúttal is hiányzik majd Carvajal, Lucas Vazquez, Sergio Ramos és Feland Mendy is, az igazi gond pedig az, hogy Marcelo, Varane és Odriziola sem teljesen egészséges. Utóbbiaknak persze nincs sok választása, hiszen elfogytak a védők a keretben.  A középpálya és a támadósor azonban meglesz a királyi gárdában.

[3424391] 2021-05-13 22:00:00 Granada - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

A bukiknál óriási favoritja a meccsnek a Real Madrid és első ránézésre nem is találunk ebbe semmi kivetnivalót. A kötelezők azonban nagyon trükkösek tudnak lenni, elég ha csak a Barcára gondolunk, amely kétgólos előnyt elherdálva játszott ikszet a Levantéval, elbúcsúzva ezzel a bajnok címről szőtt álmainak.

A katalánok esete intő példa lehet a Real számára is. A Sevilla ellen is csak egy 94. perces góllal tudott pontot menteni a csapat, ami viszont akár erőt is adhatott a társaságnak.

A Granada számára már véget ért a bajnokság érdemi része, de pont ettől lehet oly' veszélyes. Igazi sötét ló a csapat, hiszen olyan ászokat tudott már legyűrni idén, mint a Barca vagy a Napoli, ugyanakkor meglepő vereségekbe is gyakorta beleszalad.

Nem lehet azonban figyelmen kívül hagyni, hogy a Real Madrid védelme mennyire hányattatott. Ez adhat esélyt a Granadának is, amely hazai pályán, nyomás nélkül futballozhat. Véleményünk szerint ez a tényező akár a gólokra is hatással lehet, de ezzel párhuzamosan úgy véljük, hogy a Real meg tudja nyerni ezt a meccset.

{"headTitle":"Granada - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-13 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid nyer + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3424391] 2021-05-13 22:00:00 Granada - Real Madridx;