Sportfogadás

Bajnok a Leicester - egy fogadóiroda már elkönyvelte a bajnokság végét

Az egyik brit bukméker lezárta a Premier League végső győztesére való fogadást, kifizette a nyereményeket.

Már csak 1.30-as oddson fogadhatunk a Leicester City bajnoki címére, a Rókáktól már nagyon nehezen lehet elvenni az idei bajnoki címet. Ez persze a bukikat igen érzékenyen érinti, hiszen hiába fogadtak kevesen Mahrezék végső sikerére, akik így tettek, brutális oddsokon 2000-5000-szeres pénzért fogadhatták meg a kiscsapat elsőségét. Az irodák már elkönyvelték, hogy sok pénzt kell kifizetniük egyes fogadóknak, olyannyira, hogy az egyik buki már ki is fizette a bajnoki címért járó összegeket.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Leicester City 1.30
Tottenham Hotspur 6.25
Arsenal 6.75
Manchester City 110.00
Manchester United 280.00

A vasárnapi, Southampton elleni sikert követően már hét ponttal vezeti a bajnokságot a Leicester City, negyedik mérkőzésüket nyerték meg 1-0-ra. Hat fordulóval a vége előtt Fred Done, a szóban forgó iroda igazgatója így nyilatkozott:

"Tévedtünk már korábban sokszor, de jelenleg nem látjuk esélyét, hogy akár a Spurs, akár az Arsenal beéri a végén a Leicestert. A fogadók 2001-szeres oddsért fogadtak még a szezon előtt a Leicester Cityre, mi pedig úgy döntöttünk, kifizetjük őket már most. Lenyűgöző, amit a csapat idén művel, minden tiszteletünk az övék. És elismerésünk a bátor fogadóké is, akik bíztak a szezon előtt a Rókákban, megérdemlik, hogy örüljenek a pénzüknek már most. Örülök, hogy új színt vitt a ligába a Leicester City" - mondta Done, akinek az utolsó mondatát azért igen nehezen hisszük el.

Lesz itt nagy buli!

Mint azt a szakember elmondta, a legnagyobb csapás számukra egy 20 fontos fogadás, ami 40 ezer fontos nyereményt jelentett a játékosnak.

Érdekesség, hogy ez az iroda korábban már többször is megcsinálta, hogy idő előtt fizette ki a bajnoki címért járó nyereményeket, 1998-ban azonban az Arsenal hatalmas hajrával beelőzte a Manchester Unitedet, míg 2012-ben szintén a Vörös Ördögök kárára lett bajnok a Manchester City. Ez rossz ómen lehet a Leicesternek?

2016-04-09;47
2016-04-10;47
184314