Premier League

Rashford lehet a Watford veszte

  • hatharom.com

A Manchester United sorozatban nyolcadjára győzheti le a Watford együttesét.

Rashford lehet a Watford veszte.

Új sztár van születőben az Old Traffordon, nevezetesen Marcus Rashford, hiszen a 18 éves játékos csütörtökön a Midtjylland, majd vasárnap az Arsenal ellen duplázott a Manchester United színeiben. A tini szerdán is a kezdőben találhatja magát, s nagy az esélye annak, hogy a Watfordot is mattolja a 39-es mezszámot viselő támadó.

Merthogy Louis van Gaalnak jól jött, hogy csapatában rengeteg a sérült játékos, mivel a fiatal labdarúgók olyan elánnal vetették bele magukat az utóbbi három mérkőzésbe, ami a többiekre is átragadt, így a sikerek nem maradtak el. A tinik továbbra is bizonyíthatnak, mivel a maródiak létszáma - a legfrissebb hírek szerint a holland mester nem kevesebb, mint 13 (!) focistájára nem számíthat szerdán - nem csökkent. Ez viszont a Vörös Ördögök malmára hajthatja a vizet szerdán, hiszen a fiatalok egyre magabiztosabbak, s a szezon ezen szakaszában ritka az olyan gárda, amely ennyi friss embert tud egyszerre pályára küldeni.

[1988988] 2016-03-02 21:00:00 Manchester United - Watfordx

Természetesen a Watford sem feltartott kezekkel utazik Manchesterbe, a csapatnak egyébként is jól megy, mivel utóbbi hét meccséből mindössze egyet veszített el. A Lódarazsak sikereiket a kiváló védekezésüknek köszönhetik, amire jó példa, hogy az előbb említett sorozat alatt négyszer még csak gólt sem kaptak, de egyébként sem arról híresek, hogy kitömnék őket a riválisok.

Az újonc elsődleges célkitűzése a biztos bennmaradás volt, amit a hétvégi döntetlenjével gyakorlatilag elért, hiszen ilyen pozícióból, és ennyi ponttal a háta mögött képtelenség, hogy kiessen a Championshipbe. Ennek köszönhetően a korábbiakhoz képest felszabadultabban léphetnek pályára a Watford játékosai, akik közül csak Jurado lesz a fontosabb kimaradó szerdán.

Így pedig megvan az esély arra, hogy a Lódarazsak a szokásosnál egy jóval nyíltabb mérkőzést játsszanak, ami a Vörös Ördögök felé billentik a mérleg nyelvét, hiszen a fiatal csikók, köztük Rashford, könnyedén átroboghatnának a vendégeken, s újabb győzelmet zsebelhetnének be. A felek utóbbi időkben lejátszott egymás elleni mérkőzései alapján pedig abszolút nem lenne meglepetés a United sikere, hiszen a legutóbbi hét alkalommal rendre a manchesteriek nyertek a sárga-feketék ellen.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester United Döntetlen Watford
1.62 3.55 5.50
[1988988] 2016-03-02 21:00:00 Manchester United - Watfordx;