Premier League

Simázhat a Tottenham

Az előjelek alapján nagy esély mutatkozik arra, hogy a Tottenham simán legyőzi a Watford együttesét hétfő este.

Simázhat a Tottenham. - Fotó: Twitter

Igen egyértelmű találkozóra kerül sor hétfőn este, amikor is a Premier League 36. fordulójának zárómérkőzésén a Tottenham a Watford csapatát fogadja. Noha a hazaiak sem kápráztatták el az utóbbi hetekben szurkolóikat, a vendégek még nagyobb gödörben vannak, vagyis gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy mennyit kapnak a Wembley-ben.

1x2    
Tottenham Döntetlen Watford
1.15 7.75 12.00

Merthogy a szokásoknak megfelelően a Watford ahogy elérte a bennmaradáshoz szükséges pontszámot - ugyan még kieshet a csapat, de ez teljesen esélytelen, az egyik külföldi bukméker például 251-szeres oddson méri ezt az opciót -, azonnal összeesett. A sárga-feketék az utolsó hat tétmeccsükön mindössze két pontra voltak jók, gólt is csak hármat szereztek.

Ennél is árulkodóbb a gárda idegenbeli formája, a Lódarazsak ugyanis november közepe óta nem nyertek házon kívül, az azóta lejátszott 11 idegenbeli tétmeccsükön pedig mindössze egyszer (!) szereztek pont, gólt is csak kettőt lőttek, s immáron 638 perce (!) nem találtak be, ahogy átlépték a Watford táblát.

Mindemellett a vendégeknél rengeteg a sérült, hétfőn Tom Cleverly, Tommie Hoban, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul, Gerard Deulofeu biztosan nem lép pályára, míg Roberto Pereyra, Troy Deeney, Andre Carrillo Diaz és Sebastian Prödl játéka is erősen kérdéses.

[2523101] 2018-04-30 21:00:00 Tottenham Hotspur - Watfordx;5

Ezzel szemben a Spursnél csak Danny Rose és Harry Winks nem áll Mauricio Pochettino rendelkezésére, vagyis a Tottenham a legjobbjaival állhat fel. A csapatnak pedig nagy szüksége van a sikerre, egyrészt, hogy bebiztosítsa a Bajnokok Ligája indulását, másrészt még harcban van a bronzéremért.

A csapatnak ugyanakkor nem megy mostanság, hiszen a hazaiak a legutóbbi három tétmeccsükön nem tudtak nyerni, a Manchester Citytől 3-1 kaptak ki, majd ikszeltek Brightonban, míg az FA Kupa elődöntőjében a Manchester United vette be a Wembley-t. Avagy épp itt az ideje, hogy a Tottenham valamit visszaadjon szurkolóinak, s egy újabb magabiztos, közönségszórakoztató sikert arasson.

Már pedig erre jó esély mutatkozik, hiszen az eddig elhangzottakat figyelembe véve, továbbá az utóbbi időkben a felek Spurs pályaválasztásával lejátszott találkozóit elnézve egyértelműen a hazaiaknak áll a zászló, így pedig fogadásainkat ezen vonal mentén helyeznénk el:

  • Tottenham -1 (európai hendikep) @1.40    
  • Tottenham -2 (európai hendikep) @2.00    
  • Hazai csapat gólszáma több, mint 2,5 @1.65    
  • Hazai csapat 0-ra nyeri a mérkőzést @1.65    
  • Vendégcsapat gólszáma kevesebb, mint 0,5 @1.55    
[2523101] 2018-04-30 21:00:00 Tottenham Hotspur - Watfordx;
237903