Premier League

A Tottenham és a City meccseire fogadunk

A Swansea-Tottenham és a Manchester City-Watford mérkőzésekkel nyernénk kedden.

Győzelemmel kezdheti a 2018-as évet a Tottenham.

Swansea-Tottenham
Tipp: Tottenham
Odds:
1.28 @ Tippmixpro

Noha a Swansea szombaton óriási mázlival nyerni tudott Watfordban, kedden teljesen esélytelen hazai pályán. Walesbe ugyanis az a Tottenham látogat, amely a hétvégén nem játszott mérkőzést, avagy Harry Kane-éknek kereken egy hetük volt, hogy felkészüljenek a fekete-fehérekből.

A Spurs egyébként is pazar formában van, például karácsony másnapján 5-2-vel küldte haza a Southampton gárdáját, Mauricio Pochettino mester egyedül Toby Alderweireldre nem számíthat biztosan kedden, arról nem is beszélve, hogy tavaly áprilisban 3-1-re tudott nyerni a Tottenham Walesben.

Ha pedig ehhez hozzátesszük azt, hogy a Swansea a nagyoknak idén rendre könnyedén megadta magát hazai pályán, s könnyen lehet, hogy akár hat hiányzója is lesz, akkor nem kérdés, hogy mely csapat a mérkőzés esélyese és, hogy kire fogadunk.

[2522961] 2018-01-02 20:45:00 Swansea - Tottenham Hotspurx;

Manchester City-Watford
Tipp: Kevesebb, mint 4,5 gól
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Attól függetlenül, hogy a Manchester City remek formának örvend, a csapat gépezete akadozik. Newcastle-ben csak 1-0-ra tudott nyerni Pep Guardiola csapata, majd szilveszter napján Edersonnak köszönhették, hogy nem szenvedtek vereséget a Crystal Palace otthonában, s kihúzták gól nélküli remivel.

Az Égszínkékek visszafogott teljesítménye egyértelműen a támadósor gyenge formájának köszönhető, amelyből ráadásul Kevin de Bruyne és Gabriel Jesus is kidőlt, David Silva pedig továbbra sem bevethető személyes okok miatt.

Mindezeknek, illetve a sorozatterhelésnek köszönhetően nem várhatunk gólparádét a Citytől, de a Watfordtól sem, amely csapat óriási gödörben van, hiszen a legutolsó nyolc tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, s ezen időszakban mindössze hét lőtt gólt tud felmutatni.

Noha ősszel 6-0-ra nyert a manchesteri alakulat Watfordban, ezúttal az előjelek alapján meglepő lenne, ha felek visszavágója legalább öt gólt hozna.

[2522958] 2018-01-02 21:00:00 Manchester City - Watfordx;
hatharom.com
Swansea-Tottenham Tottenham
Manchester City-Watford Kevesebb, mint 4,5 gól
@1.79
Fogadási határidő: 20:45