Sportfogadás

1.55-ért mérik a nap tutiját

Tízből nyolc magyar sportfogadó erre a kimenetelre fogad hétfőn. Vajon igazuk lesz?

Tízből nyolcan a Chelsea-re fogadnak hétfőn. - Fotó: Twitter

A Premier League 26. fordulójának zárómérkőzésén a Watford a Chelsea együttesét fogadja hétfő este. A hazaiak a legutóbbi négy tétmérkőzésükön nem tudtak nyerni, míg a vendégek a hazai pályán elszenvedett, óriási pofon után érkeznek a Vicarage Roadra.

1x2    
Watford Döntetlen Chelsea
5.50 4.00

1.55

Ugyanakkor hiába kapott ki 3-0-ra a Stamford Bridge-en Antonio Conte együttese múlt szerdán, mégis toronymagas esélyes hétfőn, köszönhetően például annak, hogy a hazaiaknál akár 11 (!) fontos játékos is kimaradhat hétfőn este. És akkor a felek közti minőségbeli különbségről nem is beszéltünk, ráadásul a felek utolsó három egymás elleni tétmeccsét rendre a Chelsea nyerte.

Noha a Kékeknél is lehet egy-két hiányzó, a bukmékerek szerint is a londoni gárda a mérkőzés favoritja, hiszen     a vendégekre 1.55-szörös oddsot ajánl, a Watfordra 5.50-szerest, míg a remi négyszeres szorzón fogadható.

A fogadóknál ugyanakkor egyértelműen a Chelsea a mérkőzés toronymagas esélyese, hiszen a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 80 százaléka (!) tart a vendégcsapattal, 15 százaléka a döntetlenre, míg a hazaiak sikerére 5 százaléka tett fel pénzt.

[2523001] 2018-02-05 21:00:00 Watford - Chelseax;