Premier League

Egy bátor tippel ötszörözhetjük tétünket

A Watford kisebb meglepetésre 8. a tabellán, és mindössze 3 pontra van az európai kupahelyektől. Kedd este a Manchester Unitedet fogadja és a forduló szenzációjára lehet kilátás.

   
Watford Döntetlen Manchester United
4.75 3.80 1.65

Tavaly 3-1-re verték Pogbáékat a Vicarage Roadon. fotó: independent.co.uk

A lódarazsak szombaton ismét fantasztikus teljesítménnyel rukkoltak elő, és Rafa Benitez Newcastlejét otthon verték 3-0-ra, egy héttel korábban pedig a West Ham fölött diadalmaskodtak 2-0-ra. Marco Silva olyan csapategységet teremtett, amely félelem nélkül áll ki bármely ellenféllel szemben, jól mutatja ezt az Arsenal elleni 2-1-es hazai siker és a Liverpool elleni remi is. Mutatkoznak azért még hiányosságok, a Chelsea ellen még 2-1-re vezettek, de nem bírtak a nyomással, és csúfos 4-2-es zakó lett a vége. A csapat egyik vezére a feltörekvő sztár, Richarlison, akiért már sorban állnak a PL topklubok

[2522877] 2017-11-28 21:00:00 Watford - Manchester Unitedx

Hazai mérlegüket tekintve 2-2-2-vel áll, és 7 lőtt gól mellé igaz, hogy 11-et kaptak, de ebből 6-ot a Manchester City jegyez. Ergó a többi 5 meccsen 7:5 az arány, szóval minden bizonnyal kevés gólos, feszes meccsre van kilátás. 

Mourinhót a tabellán elfoglalt 2. hely ellenére sok kritika éri, mivel nem azt a gólorientált futballt játssza a csapat, melyet a klub filozófiája diktálna. A 13 meccs alatt szerzett 28 góllal így is másodikok a City mögött, a kapott találatok tekintetében azonban mindenképp kiemelkednek, és egyben elsők is a ligában, eddig mindössze 6-ot szedtek be. Legutóbbi 5 összecsapásukat nézve kicsit árnyaltabb a kép, 3 győzelem mellett 2 vereség, az egyik ráadásul a Huddersfield ellen, gólarányuk pedig 7:4, és 5/4-szer maximum 1 találatig jutottak. A játékosok mentális állapota sem a legjobb, jól mutatja ezt Lukakau kirohanása - mely majdnem eltiltáshoz vezetett.
A Brighton elleni szenvedős 1-0 után Mou valószínűsíthető, hogy több helyen is változtatni fog csapatán. A középpályán Fellaini és Herrera játéka várható - Mikhitaryan és Shaw nem utazott a kerettel - Bailly és Jones játéka kérdéses, Rojo azonban minden bizonnyal visszatér a kezdőbe.


Marco Silva fiai minden bizonnyal félelem nélkül, magabiztosan fognak pályára lépni, és készen állnak rá, hogy letörjék a Vörös Ördögök szarvát. Nem lesz könnyű áthatolni a liga legjobb védelmét, azonban további plusz motivációt adhat, hogy tavaly 3-1-re verték őket a Vicarage Roadon. Küzdelmes, szoros eredményre van kilátás, de ilyen oddsért megérhet megpróbálni egy hazait. 

Tudtad?

  • A Watford legutóbbi 8 meccséből 7-en legalább 2 gólt szerzett
  • A Watford és a United legutóbbi 6 meccsén mindig 2.5 gól fölötti eredmény született
  • A Manchester United legutóbbi 38 Premier League meccséből mindössze 4-szer veszített
[2522877] 2017-11-28 21:00:00 Watford - Manchester Unitedx;