FA Kupa

Kétszer nem hibáznak a Lódarazsak, vagy mégis?

Hiába vezetett a Watford 3-0-ra, a Tranmere döntetlenre mentette a meccset, így jöhet az újrajátszás.

Az előző meccsük parádésra sikeredett. Fotó: Watford Official

A csütörtöki menübe nem csak egy Pool bajnoki, hanem egy FA Kupa összecsapás is került, hiszen a harmadik körös Watford-Tranmere duó a 3-3-as eredménynek köszönhetően újrajátszásra kényszerül, az eredeti időpontban pedig nem tudtak lejátszani a visszavágót. A harmadosztályú csapat természetesen ezúttal is komoly underdog, de nem biztos, hogy teljesen le kéne írni.

{"headTitle":"Tranmere Rovers-Watford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tranmere","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Watford","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Egyrészt azért, mert a Watford a hihetetlenül sűrű programja miatt ezúttal is csak egy teljes nap pihenőről érkezik. Ráadásul a keddi, Aston Villa elleni összecsapás sokat kivett Nigel Pearson fiaiból, akik mondjuk azt megelőzően hét meccses veretlenségi szériában voltak. Igen ám, de a kiesési 'versenyben' közvetlen rivális Villa hátrányból fordított a 95. percben, tehát lelkileg is megsínylették a hétközbeni bajnokit.

"A ma este csalódást keltő volt, de a csapat teljesítményével elégedett vagyok. Elég tapasztalt vagyok hozzá, hogy tudjam, nem mindig alakulnak pozitívan a dolgok. A lényeg az, hogy a srácok nagyon elhivatottak és jó a hozzáállásuk, ez a legfontosabb a jövőre nézve is." - nyilatkozta Pearson.

Idén nem ez volt az első peches összecsapásuk, hiszen elég csak a Tranmere elleni párharcra gondolni, amin hiába vezettek 3-0-ra a szünetben Dele-Bashiru, Chalobah és Roberto Pereyra góljaival, végül csak döntetlent értek el. Ez kisebb csodával ért fel, hiszen a Rovers nincs valami kirobbanó formában - az utóbbi 10 meccséből csak egyet - a szintén pocsék szezont futó Wimbledon ellen - nyert meg. 

Tranmere Rovers#england-tranmere_rovers#5

Persze a kupameccsek újra és újra bizonyítják, hogy nagy hiba teljesen leírni az alsóbb ligás ellenfeleket és biztosak lehetünk benne, hogy a Tranmere szívét, lelkét otthagyja majd ezúttal is a pályán. Könnyen lehet, hogy újfent sok találatnak örvendhetünk, hiszen a Watford utóbbi 5, míg a Rovers utóbbi 7 meccsén over 2.5-es eredmény lett és egyik fél sem a stabil védelméről híres. Ez az opció kicsit jobban is fizet, mint a 'V', cserében lefed néhány meglepetés forgatókönyvet, úgyhogy inkább ezt favorizáljuk.

{"headTitle":"Tranmere Rovers-Watford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - több, mint 2.5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3248459] 2020-01-23 20:45:00 Tranmere Rovers - Watfordx;