Premier League

Ha ezt a meccset se nyeri meg a Watford, akkor...

  • Tomihmv

A tavalyi meglepetéscsapat idén pocsékul rajtolt, így győzelmi kényszerben lép pályára az újonc ellen.

Győzelmi kényszerben a Watford. - Fotó: twitter.com/WatfordFC

A szokásokkal ellentétben ezúttal egy olyan Premier League-meccset ajánlunk figyelmetekbe, ahol nem topcsapatok lépnek pályára, hanem két olyan együttes, amely a hátsó régióhoz tartozik, avagy a Watford-Sheffield United ütközetre fogadunk.

Amilyen jól sikerült a tavalyi éve a Watfordnak - 11. hely a PL-ben, döntő az FA Kupában -, olyan pocsékul kezdődött az idei szezonja. A sárga-feketék a bajnokságban az utolsó helyet foglalják el, két döntetlennel és öt vereséggel, négy lőtt és húsz kapott gól szerepel a nevük mellett, ráadásul ők az egyetlen nyeretlen csapat a ligában.

Két sikere viszont már van a Watfordnak, méghozzá a Ligakupában, igaz, ezeket hazai pályán szerezte a harmadosztályú Coventry és a második ligás Swansea ellen.

A hazaiaknál már edzőváltás is volt, négy fordulót követően Javi Graciát felállította a menedzsment, utódja pedig a klub korábbi mestere, Quique Sánchez Flores lett. Floresszel jól startolt a Watford, hiszen 0-2-ről mentett pontot az Arsenal ellen, ám aztán 8-0-ra (!) kapott ki a Manchester City otthonában, majd múlt héten az addig nyeretlen Wolves otthonában maradt alul 2-0-ra.

Sokan annak tulajdonítják a sikertelenséget, hogy a gárda csapatkapitánya, Troy Deeney a második kört követően megsérült és továbbra is harcképtelen. Ebben lehet valami, még úgy is, hogy Deeney manapság már bőven tíz gól alatt termel szezononként, de jelenlétével mindig óriási pluszt ad a csapat számára. Jó hír, hogy elkezdte az edzéseket, vagyis hamarosan visszatérhet, de a Sheffield United ellen még kimarad, ahogy Isaac Success és Will Hughes is.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

luckybet

Ami a vendégeket illeti, a Sheffield United jól kezdte szezonját a Premier League-ben, hiszen hét kört követően nyolc pontot szerzett, hét-hét a gólaránya, aminek köszönhetően a 12. pozíciót foglalja el a táblázaton. Az újonc ugyanakkor két vereséggel a háta mögött utazik Watfordba, hiszen előbb a Ligakupában a harmadosztályú Sunderlandtól, majd a Bajnokok Ligája címvédőjétől, vagyis a Liverpooltól kapott ki otthoni környezetében.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az újonc idegenben még veretlen a PL idei kiírásában, hiszen Bournemouthban és a Chelsea otthonában döntetlent játszott, míg az Everton pályájáról elhozta mind a három pontot.

Rendkívül masszív és fegyelmezett csapat benyomását kelti a Sheffield, azonban az utóbbi hetekben már a támadásra nem maradt elég energiája a gárdának, az utolsó négy tétmeccséből háromszor nem tudott a kapuba találni.

A hétvégén meccsen a vendégeknél Billy Sharp és David McGoldrick játéka kérdéses, a többiek egytől egyig Chris Wilder rendelkezésére állnak.

A felvezetést követően inkább a vendégek felé kellene, hogy billenjen a mérleg nyelve nálunk, azonban kit verjen meg a Watford, ha nem az újoncot és a liga leggyengébbének taksált Sheffield United csapatát? Ráadásul ezen fordulót követően ismét kéthetes pauza következik a válogatott mérkőzések miatt, avagy lélektanilag nagyon-nagyon fontos lenne, hogy sikerrel vonuljon szünetre a hazai együttes.

Némileg talán túlzás lehet, mivel még a szezon elején vagyunk, de szerintünk ez egy igen komoly sorsfordító találkozó lehet a Watford számára, amit ha nem nyer meg óriási bajba is kerülhet, viszont szerintünk összejön az az oly rég óta áhított siker.

{"headTitle":"Watford - Sheffield United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-05 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Watford -0,25","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3055816] 2019-10-05 16:00:00 Watford - Sheffield Unitedx;