Premier League

A Manchester United és az Arsenal meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League 27. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Folytathatja jó sorozatát a Manchester United. - Fotó: twitter.com/manutd

Három mérkőzést rendeznek a Premier League-ben vasárnap, amelyek közül a Manchester United-Watford és az Arsenal-Everton meccsekre fogadunk kombiban.

Kezdjük az előbbivel. A MU eddig egy igen sikeres hetet produkál, hiszen a kéthetes pihenőt követően hétfőn a Chelsea otthonában nyert 2-0-ra, majd csütörtökön 1-1-es döntetlent ért el a Brugesnél, vagyis igen jó esélye van a továbbjutásra az EL-ben. Utóbbi találkozón ráadásul Solskjaernak a jó pár sérült mellett sikerült fél csapatát pihentetnie, tehát tényleg jó előjelekkel várják a Vörös Ördögök a hétvégi bajnokit.

A Watford az ünnepi szezonban megindult, de a legutóbbi öt tétmeccsén nem tudott nyerni, ám, ami még ennél is aggasztóbb az az, hogy ezen intervallumban két vetélytársával is játszott, az egyiktől kikapott, míg a másikkal ikszelt. Jól jött tehát a szünet a vendégeknek, kérdés, hogy sikerült-e rendezni soraikat, illetve, hogy a sérültek közül végül kik tudják vállalni a játékot.

Azonban szerintünk ez nem oszt vagy szoroz majd, érdemes lehet meglovagolni a manchesteriek jó formáját és rájuk fogadni. Az előjelek mellett mindezt a felek Old Traffordon lejátszott bajnoki meccsei is alátámasztanak, amióta ugyanis Premier League-nek nevezik az angol bajnokságot, a MU mindig legyőzte a Watfordot hazai pályán.

A kombink másik meccse az Arsenal-Everton ütközet. Mindkét fél jó passzban van, avagy beigazolódott, hogy a csapatoknak nagy hasznára volt az edzőváltás.

Az Ágyúsok idén ugyanis továbbra is veretlenek, ráadásul a téli szünetet követően a bajnokságban a Newcastle együttesét 4-0-ra intézték el, míg csütörtökön az Olimpiakosz otthonában nyertek 1-0-ra, így nagyon közel kerültek a továbbjutáshoz az EL-ben.

Az Evertonnak az elmúlt hétvégén volt a pihenője, előtte viszont öt meccset is lehozott veretlenül, sőt zsinórban két sikerrel a háta mögött várja a vasárnapi összecsapást.

A felek egyébként hatpontos csatát vívnak a hétvégén, mivel a vendégek két ponttal visznek a hazaiak előtt, ráadásul az elmúlt hetek jó formáinak köszönhetően mindössze öt és hét egység a lemaradása a gárdáknak a negyedik pozícióval szemben.

Ugyan mindkét oldalon lesz egy-két hiányzó, de figyelembe véve a felek pazar szériáját, a meccs tétjét, illetve, hogy milyen eredményeket értek el mostanság, mi a gólváltásban látunk fantáziát. Ami egyébként nem lenne ördögtől való, ugyanis a két csapat utolsó négy Emiratesbeli meccséből háromszor is zöldült ez a tipp.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-23 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.67","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Manchester United - Watford // Manchester United","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Arsenal - Everton // Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}


Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!