Karrier

Mourinho a megfelelő ember a Manchester United élére

Korábbi játékosa szerint Mourinho újra a csúcsra juttathatja a Manchester Unitedet, ám a portugál mester vélhetően csak nyáron veszi át Louis van Gaaltól az irányítást.

Hetek óta téma Angliában, hogy vajon José Mourinho mikor veszi át Louis van Gaal helyét a Manchester United kispadján. A Vörös Ördögöknek ugyanis továbbra sem megy, a szurkolók a holland szakvezető távozásáért protezsálnak, ám úgy tűnik, nyárig még el kell viselniük Van Gaalt a kispadon.

TippmixPro
  1 x 2
Manchester United-Arsenal 2.80 3.15 2.47

"Egészen vicces a helyzetem. Én vagyok a regnáló angol bajnok tréner, de állásom az nincs. Persze mindenki tudni véli, hogy melyik csapatot irányítom legközelebb, hiszen néhány napon belül voltam én már kínai edző, visszatértem az Interhez, de most, hogy itt vagyunk Szingapúrban, alighanem többen is a válogatott élén látnak majd engem. De jelenleg tényleg nincs munkám, és ezt nem is bánom. Nem szeretném siettetni a dolgokat, nem is hiszem, hogy nyár előtt munkát vállalok bárhol. Egy teljesen új szezont szeretnék kezdeni" - nyilatkozta José Mourinho.

A bukmékerek szerint nem is kérdéses, José még ebben a naptári évben átveszi a MU irányítását, és a Special One egykori játékosa szerint ez tökéletes döntés lenne: "A Unitednek vissza kell térnie abba a magasságba, ahol volt még Sir Alex irányítása alatt, ehhez pedig Mourinho a megfelelő ember. Visszahozza majd a magabiztosságukat, nem csak a játékosokét, a szurkolókét is. Mert önbizalom nélkül nem lehet nyerni, ezt pedig Mou is tökéletesen tudja" - dicsérte egykori főnökét Deco.

Melyik lesz Mourinho első munkahelye, legkésőbb december 31-ig?
Manchester United 1.20
Valamelyik nemzeti válogatott 11.00
PSG 12.00
Inter 13.00
Angol válogatott 15.00
Bayern München 15.00
Real Madrid 16.00
...  
Csapat nélkül lesz még december 31-én 8.00

Depayék az FA Kupában aratott siker után hétvégén komoly kihívás elé néznek, hiszen az Arsenalt fogadják hazai pályán. Habár az Ágyúsok 2006 óta nem tudtak nyerni a bajnokságban az Old Traffordon, a fogadóirodák így is inkább vendégsikert szimatolnak.

[1988972] 2016-02-28 15:05:00 Manchester United - Arsenalx;