Angol foci

Au revoir Pogba? A felére esett távozásának oddsa

A francia sztár továbbra sem találja a helyét - és a formáját sem. A PSG tárt karokkal várja.

Mostanában leginkább a hajkoronájával tűnt ki. fotó: premierleague.com

Nem feltétlenül váratlanul, de csütörtökön robbantotta belső informátoraira hivatkozva a L'Equipe, hogy Paul Pogba boldogtalan a Vörös Ördögöknél, ennek oka pedig nehézkes viszonya a klub portugál mesterével, José Mourinhóval. 

Több nemzetközi sportmédium is lehozta, hogy a francia játékos kiesett a pikszisből a Special One-nál, ennek hatására pedig a nyári átigazolásának odda @6-szorosról közel a felére, @3.25-re zuhant az egyik külföldi bukinál. 

A mélyrepülés különösen Alexis Sánchez megszerzése után indult meg, ráadásul a chilei válogatott támadó érkezése óta nem kapott egyszer sem teljes 90 percet a trénertől. Pogba csereként végezte a Tottenham és a Newcastle elleni vereségek alkalmával, a Huddersfield szemben pedig pályára sem léphetett.

A szorzók alapján a legvalószínűbb- és valószerűbb következő lépés a Paris Saint-Germain lehet számára, ahol az arabok fáradhatatlanul világverő csapat megalkotásán fáradoznak - de szorosan ott van a sorban a Real Madrid és a Barcelona is.

Pogba következő lehetséges állomásának szorzói
PSG 3.00
Real Madrid 3.50
Barcelona 4.00
Juventus 11.00
Chelsea 15.00
Bayern München 21.00

Minden idők legdrágább Manchester United-igazolása tehát akár idő előtt újra távozhat - hiszen az MU-ból ment a Juvéba 2012-ben -  kenyéradójától, a helyzet azonban még nem helyrehozhatatlan, ezt mutatja a maradására kiszabott @1.33-as odds is.

A Vörös Ördögök legközelebb szombaton az FA-kupában a Huddersfieldnél vizitálnak, és toronymagas esélyesként @1.35-ért fogadhatunk rájuk a    -n.