Angol foci

Főhet Mourinho feje a buta csatára miatt

A Manchester United támadója rugdosódás miatt akár 3 mérkőzésre szóló eltiltásra is számíthat.

Kínkeserves győzelmet aratott hétvégén a Manchester United, amely hazai pályán csak egy öngóllal tudta legyőzni a Brigthon együttesét. José Mourinho a három pontnak örülhetett, annak viszont már kevésbé, hogy úgy fest egy időre elveszíti legjobb csatárát.

Fotó: CaughtOffside.com

A nyolc bajnoki gólnál járó Romelu Lukaku lehet ugyanis a következő áldozata az utólagos videóelemzések alapján történő eltiltásoknak. Korábban az evertonos Oumar Niassé kapott két meccset utólag, szimulálásért.

A belga csatár egy szögletnél akaszkodott össze a vendégek egyik védőjével, a visszajátszások alapján pedig szándékosan megrúgta, majd meg is akarta ütni az ellenfelét. Bár Neil Swarbrick játékvezető nem vette észre az estet, angol sajtóhírek szerint az angol futballszövetség (FA) három mérkőzésre elmeszelheti Lukakut.

Mindez nagyon rosszkor jön a Manchester Unitednek, hiszen három igen fontos találkozó következik a Premier League-ben.

Ha Lukaku tényleg megkapja a három meccset, az azt jelenti, hogy a Watford, az Arsenal és a Manchester City elleni meccseket ki kell hagynia.

A Vörös Ördögök az eddigi 13 fordulóban 28 alkalommal mattolták az ellenfelek védelmét a PL-ben, ebből Lukaku nyolcat vállalt magára, de szeptember 30. óta mindössze egy bajnoki gólt sikerült szereznie.

A Manchester United jelenleg a második helyen áll a bajnokságban, hátránya az éllovas városi riválissal szemben nyolc pont, a 3. helyen tanyázó Chelsea előtt pedig három pont a fórja.

1x2    
Watford Döntetlen Manchester United
4.75 3.80 1.65
[2522877] 2017-11-28 21:00:00 Watford - Manchester Unitedx;
237903