Angol foci

Mourinho ezúttal nagyon rossz embernek szólt be

A Special One egy klubikont ekézett a földig. Kérdés, mit reagálnak majd erre a szurkolók.

Az elmúlt napokban több kritika is érte Paul Pogbát manchesteri részről, a francia játékos ugyanis butaságával két pontot vett el csapatától a Southampton ellen. Az egyik legfőbb véleményvezér Paul Scholes, a United legendája volt, aki televíziós szakértőként mondta el gondolatait Pogba ára és teljesítménye kapcsán. A válaszreakció nem késett sokat, José Mourinho azonban a kelleténél talán durvábban találta meg a vörös hajú legendát.

Fotó: Metro

"Scholes nem is csinál mást, mint kritizál, de sajnos nem lehet mindenki akkora játékos, mint ő volt. Az viszont nem a játékos hibája, hogy ilyen drága volt, a futball alakult át ilyenné. Scholes a klub történelmének része marad örökre, de nem, mint kommentátor, hanem inkább mint játékos. Valószínűleg szeretne negyedannyira sikeres lenni majd edzői karrierje során, mint én vagyok" - szállt bele keményen a '92-es osztály egyik legendájába.

Noha Pogba vezetésével a United nyerni tudott az Everton otthonában és a 105 milliós játékos nem is játszott rosszul, a liverpooli kirándulást megelőzően három döntetlen csúfítja a Vörös Ördögök eredménysorát Pogbával.

A 24 éves játékos idén 17 meccsen 3 gólnál és 8 gólpassznál tart, amely már alig marad el a tavalyi 9+6-os mutatójától.

A Manchester United előtt két könnyen nyerhető találkozó áll, az FA Kupában pénteken a Derby Countyt fogadják, majd néhány nap szünetet követően a Stoke City érkezik az álmok színházába.

   
Manchester United Döntetlen Derby County
1.22 5.00 10.25