Bulvár

All I want for Christmas is José Mourinho!

  • varin

60 éves nagyi, tele Mourinho-tetoválásokkal. Ezt látnod kell!

Az idióta tetoválások száma a Föld nevű planétán konvergál a végtelenhez, ha pedig ehhez hozzávesszük a sportos témájú tetkókat, akkor akár két végtelent is kaphatunk. Nem ritka eset, hogy valaki már a szezon közben magára varratja például a csapata bajnoki győzelmét, majd amikor elbukja a kedvenc az aranyat, néz maga elé bután. Ilyesmi ugyan nem történhet meg a 60 éves Vivien Boycotéval, de azért a 60 éves nagyi így is bekerült a halhatatlan történetek közé.

Vivien testét számtalan tetoválás dísziti, melyek nagy részéről José Mourinho feje mosolyog vissza. A legutóbbi varrás a hölgy bal lábára került, ugyanis a jobbon már nem volt hely. A Special One ezen egy mikulássapkában díszeleg.

Fotó: Mirror

"Igazi nagy Chelsea-szurkoló voltam, amíg José ott volt. A 2015-ös karácsony el is maradt nálunk, miután Josét menesztették a csapattól.  Én természetesen követtem őt a Manchester Unitedhez, amelynek a családom külön örült, hiszen mindenki nagy fanatikusa a csapatnak" - nyilatkozta Vivien.

Nem túl meglepő módon a nagymama lakását több tucat kép díszíti Mourinhóról, a sok kutyája közül pedig egyiket Josénak, másikat pedig Taminak hívják, Mourinho felesége után. Íme néhány képötlet, ha esetleg valamelyik kedves olvasónk magára akarja tetováltatni néhányszor Pintér Attilát:

Fotó: MirrorFotó: MirrorFotó: MirrorFotó: Mirror