Premier League

Romokban Mourinhóék, ütik is rendesen a fogadók őket

  • varin

Négy kínos kudarc, míg az ellenfél remek formában van. Tovább tart a Spurs szétesése?

Aligha lehet ideálisnak nevezni a mostani helyzetet a Tottenham Hotspur csapatánál, José Mourinho fiai a szezon talán legmélyebb pontját érték el március elejére. Kiesés a kupából, lehetetlen helyzet a BL-ben és a PL-ben, sérültek, balhék, gyászos hangulat - nem csoda, hogy már hétvégén is vereséget várnak a londoniaktól.

Fotó: The Independent

Ha a Norwich elleni kupakiesést is ide számoljuk, zsinórban négy vereségen vannak túl Mourinhóék, amelyek közül több is rendkívül aggasztó körülmények között született. A Lipcse hazai pályán focizta le az angolokat, a Wolves szintén saját stadionjukban hagyta pont nélkül Dieréket, a Norwich ellen pedig 120 perc is kevés volt a továbbjutás kiharcolásához.

A jelenlegi helyzetet remekül tükrözi Eric Dier performansza, aki a kiesést követően a lelátóra ment, hogy cantonázzon egyet, amelyet természetesen meg is örökítettek a szurkolók.

"Remek" hangulatban várhatja tehát a következő heteket az együttes, márpedig a hétvégi idegenbeli túra a Burnley ellen, majd a németországi kirándulás, végül otthon a MU nem ígérkezik könnyű sorozatnak. Harry Kane és Szon nélkül Lipcsében kiharcolni a továbbjutást szinte lehetetlen ennek a Tottenhamnek, míg az öt pontra lévő negyedik helyet megcsípni nem tűnik jelenleg reálisnak.

Nem csoda, hogy a fogadók már a Burnley ellen sem bíznak a portugál mester csapatában, hiszen hiába lőtt ősszel otthon egy ötöst a Tottenham a bordó-kékeknek, Sean Dyche legényei hat veretlen bajnokiból érkeznek, amely sorozatban mindössze két gólt kaptak.

A 2.25-ös induló oddsot követően most már akár 2.80-ért is lehet pakolni a Tottenhamet a Turf Mooron, míg a hazai győzelemre kínált 2.85-ös szorzó a piaci egyik legerősebbje.

Nagy kérdés, hogy meddig tart még Mourinhóék vesszőfutása...

{"headTitle":"Burnley-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Burnley","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056019] 2020-03-07 18:30:00 Burnley - Tottenham Hotspurx;