Cincinnati tenisztorna

Újabb skalpra készül Babos

  • hatharom.com

A magyar játékos szerdán a torna nyolcadik kiemeltje ellen lép pályára a Cincinnatiben zajló teniszviadalon.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Első számú teniszezőnk, Babos Tímea a nyáron elmondta, hogy az amerikai kemény pályás szezonban kicsit háttérbe szorul a páros és az egyénire koncentrál, ahol cél a világranglistán előrébb jutni. Egyelőre úgy tűnik, hogy jó döntés volt a váltás, hiszen Cincinnatiben két remek győzelemmel főtáblára jutott, majd ott hatalmas csatában búcsúztatta a 2011-es US Open-bajnok Samantha Stosurt. Timi így fogalmazott a babostimea.hu-nak a sikerét követően:

"Jézusom, el sem hiszem! Elsírtam Magam örömömben, elképesztően boldog vagyok! Régóta vártam egy ilyen eredményre! Remélem, nincs megállás! Holnap pihenőnap Nekem, kis edzés. Aztán szerdán újra vissza a mókuskerékbe.”

A folytatásban sem lesz könnyebb dolga Babosnak, ellenfele ugyanis a nyolcadik kiemelt Karolina Plisková lesz, aki Stanfordban egy döntővel kezdte a tengerentúli tornák sorozatát. 

Ki jut tovább? - a   szorzói.
Karolina Plisková Babos Tímea
TippmixPro @ 1.30 TippmixPro @ 2.90

A 23 éves cseh lány a mezőny egyik legnagyobb tehetsége, de nem kell tőle megijednie Babosnak, hiszen Plisková nem a kiegyensúlyozottságáról híres. Amikor megy neki, akkor bárkit képes legyőzni, hiszen komoly adogatással és hatalmas ütőerővel bír, amihez egy borzasztó agresszív játék társul. Nem szokott azonban visszavenni az intenzitásból akkor sem, ha rossz napja van és ez általában vereséghez vezet. Nem lehet tudni milyen lábbal kel fel, múlt héten Torontóban például rögtön az első meccsén búcsúzott. 

Babos egyébként a szerdai játéknapon párosban is érdekelt lesz, természetesen Kristina Mladenovical. Ellenfelük a Karin Knapp, Roberta Vinci rutinos olasz duó lesz. A bukmékereknél a magyar-francia kettős a favorit, a    -nál 1.45-ös oddson fogadhatunk a továbbjutásukra. Ez lesz Timiék egyetlen közös versenye az augusztus 31-én rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokság előtt, így fontos lenne, hogy jól szerepeljenek.