Tenisz

Erre fogadunk Babos keddi meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos a francia Tessah Andrianjafitrimóval csap össze az Australian Open második selejtezőkörében.

Vasárnap Dubajban három magyar játékos vágott neki az Australian Open selejtezőjének. Sajnos Gálfi Dalma és Jani Réka-Luca egyaránt korán elvérzett, Babos Timi viszont sikerrel vette az első akadályt. A korábbi páros világelső soproni lány kedden reggel Tessah Andrianjafitrimo ellen lesz érdekelt. 

{"headTitle":"Babos Timea - Tessah Andrianjafitrimo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-12 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Babos","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Andrianjafitrimo","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

A két játékost több, mint 100 hely választja el egymástól a ranglistán, a 22 éves francia ráadásul soha nem járt még a top 200-ban. Nem olyan meglepő tehát, hogy a fogadóirodák Babost favorizálják ezen a meccsen, igaz, az 1.56 jelzi, hogy nem beszélhetünk országos egyesről...

Már csak azért sem, mert Timinek finoman szólva sem sikerült jól a 2020-as év, legalábbis ami az egyéni tornákat illeti - párosban Kristina Mladenoviccsal az oldalán ismét remekelt, az Australian Opent és a Roland Garrost is megnyerték. 

 Thomas Drouet és Babos Tímea - Fotó: babostimea.hu

Babos tavaly ősszel újra elkezdett együtt dolgozni Thomas Drouet-vel, így reménykedhetünk abban, hogy a francia szakember segítségével ismét elkezdi majd a top 50-et ostromolni. Kezdésnek jó lenne főtáblára jutni az AO-n, már csak azért is, mert az elmúlt nyolc évben nem hiányzott a melbourne-i mezőnyből. 

A kimondhatatlan nevű francia lány nem megoldhatatlan feladat Timi számára. Andrianjafitrimo inkább ITF-tornákon ért el eddig szebb eredményeket, ott is inkább salakon. A Garroson egyébként 2016-ban és 2017-ben is láthattuk szabadkártyával. A debütálása emlékezetesre is sikerült, noha ő biztosan szeretné elfelejteni, hiszen egy 6-0, 6-0-ba nézett bele Qiang Wang ellen. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Babosnak döcögött azért a szekere az első meccsén. A 9 kettős hiba egyáltalán nem fest jól, és bár az első szettben nem veszítette el a szervagémét, a meccs hajrájában viszont kétszer is. Andrianjafitrimo viszont nagyon sima győzelemmel kezdett, köszönhetően a hatékony fogadójátékának. 

A rutin és nagyobb tudás Babos mellett szól, de a szervája nem elég stabil ahhoz, hogy a szívós francián könnyedén átlépjen. Tippünk, hogy 20.5-nél több játékban dől majd el a győztes kiléte.

{"headTitle":"Babos Timea - Tessah Andrianjafitrimo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-12 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 20.5 felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<