Twitter

A barcások szomorkodnak, Giggs a jógával foglalkozik

A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát. Körülnéztünk, hogy az elmúlt órákban mi történt a közösségi oldalon.

A hatharom.com-on a magyar sportoldalak közül egyedüliként exkluzív Twitter-oldalt üzemeltetünk, ahol a sportvilág legfontosabb szereplőitől, csapatoktól, statisztikákról olvashattok színes bejegyzéseket a népszerű közösségi oldalról. Twitter-oldalunkon listázhatjátok a szereplőket sportágak, focisták, pilóták, teniszezők illetve egyéb szempontok szerint. A cikkek alatt közvetlenül a témához kapcsolódó Twitter-tartalmakat olvashattok, amelyek az adott sportághoz, személyhez, csapathoz fűződnek.

A Bajnokok Ligája-negyeddöntők után természetesen a meccsek uralják a nemzetközi futballvilágot Twitter-ügyileg. A címvédő Bayern München 4-2-es összesítéssel lépett túl a Manchester Uniteden, a klub megköszönte a szurkolóknak az Alllianz Arénában bemutatott látványos koreográfiát.

A bajorok feltették a szurkolóiknak a kérdést: "Chelsea, Atléti, Real Madrid - a lehetséges elődöntős ellenfelek. Mi a ti kívánságotok?"

"Yessss! Ott vagyunk az elődöntőben! Gratulálok a csapatnak a mai nagyszerű teljesítményhez!" - örömködött a Bayern sérült középpályása, Thiago Alcántara.

A kupák királyai - üzenték a szurkolók - Fotó: /twitter.com/FCBayern

"Jó reggelt Münchenből. Még mindig csalódottak vagyunk a tegnap este miatt, de mostantól arra koncentrálunk, hogy minél jobban fejezzük be a szezont" - írták ki a Manchester United hivatalos Twitter-csatornájára.

A Vörös Ördögök egy Phil Jonesszal készült interjút is megosztottak, amiben a védő leszögezi: "A Unitednek a Bajnokok Ligájában a helye." Az angol rekordbajnok a Premier League-ben a negyediknél szinte biztosan rosszabb helyen fog végezni.

"Kibelezve érzem magam a tegnap este után. Nagy erőfeszítéseket tettek a fiúk, de nem volt elég. Sok szerencsét a Bayer Münchennek. Indulunk haza" - írta Rio Ferdinand. A United védője a kispadról nézte végig az összecsapást.

Ryan Giggs Twitter-oldala mással foglalkozott: "A jóga segít, hogy örökké olyan fiatal maradj, mint Ryan Giggs."

"Nagyon rossz érzés, hogy kiestünk. Kemény időszak ez, de a csapattal és a szurkolókkal együtt túljutunk rajta" - írta még az éjjel Andrés Iniesta. A Barcelona 1-0-ra kikapott az Atlético Madridtól a Vicente Calderónban.

"A tegnapi nap után nincs más választásunk, mint felkelni és küzdeni a szezon hátralévő részében" - posztolta a Barca támadója, Pedro.

A Chelsea megosztotta azt a videót, amin látható, hogy Zlatan Ibrahimovic lesből támad az épp interjút adó José Mourinhóra és gratulál a sikerhez. A Kékek a hazai visszavágón 2-0-ra legyőzték a PSG-t és 3-3-mas összesítéssel, idegenben rúgott góllal jutottak a négy közé.

Fotó: twitter.com/KPBofficial

Kevin-Prince Boateng egy autóban készült szelfivel köszöntötte rajongóit. "Hello világ! Szép napot mindenkinek, találkozunk a stadionban!"