Twitter

Turnézik a Roland Garros, Wawrinka ünnepel, Murray edzőt keres

A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát. Kedden átfésültük a teniszezők üzeneteit.

A hatharom.com-on a magyar sportoldalak közül egyedüliként már jó ideje exkluzív Twitter-oldalt üzemeltetünk, ahol a sportvilág legfontosabb szereplőitől, csapatoktól, statisztikákról olvashattok színes bejegyzéseket a népszerű közösségi oldalról. Twitter-oldalunkon listázhatjátok a szereplőket sportágak, focisták, pilóták, teniszezők illetve egyéb szempontok szerint. A cikkek alatt közvetlenül a témához kapcsolódó Twitter-tartalmakat olvashattok, amelyek az adott sportághoz, személyhez, csapathoz fűződnek.

Hétfőn a Forma-1-ben néztünk szét, kedden pedig a teniszezők legfrissebb üzenetei közül válogatottunk. Az Australian Open hivatalos twitter oldala négy napja köszöntőt küldött a regnáló bajnoknak, Stanislas Wawrinkának, aki március 28-án ünnepelte 29. születésnapját. A svájci klasszis köszönte a jókívánságot, cserébe április 1-jén képet közölt magáról, amihez azt írta, kőkeményen készülünk a Davis Kupára. A svájciak Roger Federerrel és Wawrinkával a fedélzeten a Kazahsztán elleni hétvégi negyeddöntőre hangolódnak.

Wawrinka kőkeményen készül a David Kupára

A Roland Garros oldala közölte, hogy világ körüli turnéra indult a verseny női és férfi trófeája. A francia verseny nagy múltra tekint vissza, hiszen az első férfi tornát 1891-ben, az első nőit pedig 1897-ben rendezték. A két trófea jelenleg Kínában időzik, a nőknél Serena Williams, a férfiaknál Rafael Nadal a címvédő.

Turnézik a Roland Garros két trófeája

Viktorija Azarenka arra kérte rajongóit, hogy tippeljék meg melyik városban van. Segítségül egy utcaképet posztolt, és hozzátette, nagyon hideg van. Andy Murray napok óta az új edzője kapcsán írogat. Legutóbb azt kérdezte, hogy ha bárkit választhatnánk kit kérnénk fel edzőnek? Vasárnap a hatharom.com is beszállt a keresésbe, összeszedtük a legesélyesebb figurákat. Rafael Nadal egy napja a miami reptérről üzent egy fotóval, míg Roger Federer szintén Floridából köszönt be, egy Mercedes terepjáró mellett pózolt. Amondó, jól érezte magát Miamiban és Indian Welsben, valamint hozzátette, imád vezetni. Novak Djokovics négy hetet töltött el az Egyesült Államokban, a tengerparti homokról küldött fotót magáról.

Április 1-jén, 16:24-perckor Julia Görges annyit írt, április, és ezzel nem tudunk vitatkozni, pláne ha charlestoni első fordulós kiesésére gondolunk, a német szépség szeszélyessége tippmesterünket is alaposan megtréfálta...